2010. április 2., péntek

ÁPRILIS 2 – RESZKESSETEK KOMMUNISTÁK


Kép: Gyurit 2002-ben földbetaposták a Fidesz-zsidók
A JOBBIKOT TÖBBEN TÁMOGATJÁK
MINT A FIDESZT
Két párt volt eddig, amelyik terv szerint három dolgot belevett a programjába :
1, monetáris törvények, jegybanktörvények módosítása
2, választójogi törvény módosítása
3, mszmp-kisz-szot vagyon felkutatása, ex állami vagyon sorsának felkutatása, privatizáció felülvizsgálata, büntetőjogi felelősségrevonással, a mindenkori nemzeti vagyon leltárba vétele visszemenőlegesen, a jelenig. Ez a két párt eddig : MIÉP, és most a Jobbik. Jobbikról nem tudni mit fog tenni, de ellenzékben semmit, legfeljebb hatékonyabban tudja őrizni a lábunk alatt található szülőföldünket, anyaföldünket, a hazánkat. Ennyit tehet ellenzékben, ezen felül nem sokat.
Aki e három fenti dologhoz hozzányúlást tervezett, (vagy hozzányúlt bárhol a világon) , az kontinenstől függően az alábbi sorsra jutott :
- neonáci (Haider féle osztrák párt)
- fasiszta, soviniszta , reakciós, antiszemita (MIÉP akkor, Jobbik most, hazánkban)
- terrorista , terrorizmust támogató aljas diktátor (Hugo Chavez Venezuela pld)
Mivel a világ szavazóinak 90 % a soha nem látja saját szemével saját választási döntéselőkészítése eredőit - a tényeket - , tehát 90 % ban hallomásból, mások véleménye által , közvetett információk alapján dönt, és mindez 90 % ban a világmédiában megjelenő hírektől függ, ezért kijelenthetjük, hogy ma a világban a világmédia szabályozza a szavazatok sorsát, és a pártok "megítélését."
A tények a legkevésbé. Ez a tét most. A tisztábbanlátás folyamatának elindulásától is rosszul vannak az elvtársak. és hol van ez még magától a tisztánlátástól... Ezért félnek a jobbiktól. Ezért foglalkoznak mindennel ami nem lényeg, szabályos irtóhadjárat folyik ellenük már, a neten ennyi őrültséget egy év alatt nem lehet olvasni mint az elmúlt 1-2 hétben, nemzeti és nemzetközi össztűz zúdult a Jobbikra mára már. Mivel "dacpárt", minél többen támadják, annál több dacos híve lesz. Most ez van, a mérleg nyelve nagyon kibillent. A Jobbik támadásával csak saját szavazótáborát záratják szorosabbra, teszik még elszántabbá, és sok ingázó dől hirtelen a jobbik felé. Minél jobban támadják, annál erősebben jön ki ebből a szituációból. "Ami nem öl meg erősít" - ez most rájuk nagyon igaz. Ebből az eszement köpködésből győztesen kerülnek ki. Ez borítékolható. Óriási a félelelem az elmúlt 20 év országkifosztói között. Attól is szaporodtak meg az utolsó hónapokban a botrányok is, a bkv csak egy a sok közül. A MÁV tabu egyelőre. Pedig ott nagyságrendekkel nagyobb a zsiványság. És abban mindenki benne van. Nyakig. Ha ott kiborul a bili, lesz később elszámoltatás is, mert azt a bilit csak döntően többségi erős párt tudja kiborítani, aki nem közülük való. Különben nem borul. Marad ahol van. Óriási a tét, óriási a zsiványság és óriási (immáron) magánvagyonokról van szó. A MÁV egy feneketlen kút, amibe dézsából ömlik most, régen is a töménytelen pénz. Kontrollálatlanul persze. Korrupciók, ahogy az kell. A posztkommunista országokban REprivatizáció folyt le. A régi felkutatható jogos örökösök javára. Nálunk ugyanaz a rezsim, mely a kommunista diktatúrában uralkodott, a néptől elrabolt vagyont eladta árun alul külföldieknek, olcsón, sok helyütt ingyen, csak zsebbe ment pénz. Ezért volt ilyen fontos hazánk. És ezért volt ekkora külföldi támogatottsága az mszmp rezsimnek mindig is. Ők jó szolgái voltak a kommunizmusnak is, nekünk is jó szolgáink lesznek..gondolták joggal....és máris megtörtént hazánkban a "békés átmenet." Ehhez az országrabláshoz gyártottak egy ideológiát, körégyűjtötték az ideológiai harcosaikat, elékészítették a koncállományt is ehhez, és a koncot odadobták nekünk, rágódjunk azon, a lényegről közben ne legyen fogalmunk sem. Ezért félnek ennyire most az elvtársak... Beszivárogni az ellenség közé és belülről bomlasztani azt. Most épp ez is megy, sajnos szerintem a többségnek erről fogalma sincs. Ahogy elnézem eme fórum poltikai topikjait, mindenhol az odadobott koncon marakodás, vitatkozás és nyűglődés megy itt is. A lényeg szóba sem kerül. (netes fórumból)
Megjegyzésünk: A választási csalásra fölkészülhetünk, mert ha esetleg a Jobbik több szavazatot kap mint a Fidesz, akkor csalással mégis a Fideszt fogják győztesnek kihozni. Ha esetleg ez megtörténik, akkor országos tiltakozást kell csinálni, de nem úgy mint 2002-ben, hanem úgy, hogy az összes pesti hidat lezárni és a Kossuth-téren követelni az újraszámlálást, népképviselők jelenlétében. Az is lehet, hogy a Fideszt csak pár száz többséggel fogják kihozni győztesnek. Ez is a csalás biztos jele lesz. Kép: 2009-ben a Fidesz-zsidók eltűrték a magyarok elleni gáztámadást és ávós erőszakot
MIRŐL VAN SZÓ?
Miért retteg a Fidesz?
Itt most nem az MSZP-ről, MDF-ről és a két műpártról (LMP-Civil) van szó, hanem arról, hogy a Fidesz retteg igazán, mert ha a Jobbik győz, akkor kiderül, hogy a Fidesz az összes MSZP-s törvényt és magyarellenes törvényt megszavazta, úgyanúgy bűnözők mint az MSZP. Ezért lesz véres a küzdelem. Nem a kommunistazsidók miatt, mert ők már tudják előre hogy vesztettek, hanem a Fidesz-zsidók a véresszájúak. Ezért is találták ki azt az aljasságot, hogy a szükségesnél sokkal több, 2 millió cédulát gyűjtöttek be, hogy a többi párt elől elmarják a lehetőségeket és ez az OVB szerint nem volt "bűn". És arra is mérget vehetünk, hogy az OVB is kommunista-Fidesz bandából áll.

Kép: Komáromban kimondák az erős Magyarországot és Trianon revizióját

ÖSSZEFÜGGÉSEK
A hatalmas Fidesz-gyűlölet miatt van az is, hogy a Komárom-i Jobbik rendezvényt elhallgatták minden hírben, még a neten is. Csak egyszem MTI hír volt, de ezt egy tévé sem idézte és képeket sem mutattak. A legpiszkosabb zsidótévé, a Duna-TV ott forgatott végig, de azóta is mindenről hallgatnak. Pedig ami elhangzott a komáromi hídfőnél, arról majd a tótoktól fogunk hallani sokat. És a tótok is hazugok, Ficóval az élen. Ők is nagyon jól tudják, hogy a Fidesz sosem akart kettősállampolgárságot és Trianon-reviziót, de a Jobbik igen. Helyesen állapították meg Komáromban, hogy a cél világos, de ezt csak erős gazdagság és erős hadsereg birtokában tudjuk megvalósítani. A zsidóbűnözőknek számolniuk kell két dologgal, amiért eladósították országunkat és megszüntették a hadsereget. Ezeket kifejezetten zsidókbűnözők követték el.