2010. április 5., hétfő

ÁPRILIS 6 - LEBUKOTT A ZSIDÓ SZEKTA


ZSIDÓ
PROVOKÁTOROK VOLTAK
A Hutaree név a csoport honlapja szerint azt jelenti, hogy "Krisztus harcosa". Címerükben egy fekete kereszt, két vörös lándzsa és a CCR rövidítés szerepel (Colonial Christian Republic, azaz Gyarmati Krisztusi Köztársaság). Egy névtelenséget kérő rendőrtiszt a Newsweeknek azt állította, hogy a Hutaree viszonylag kis csoport volt, körülbelül 50 taggal. Az elfogott csoport vezetője a 44 éves David Stone volt, akit egyszerűen Hutaree Kapitánynak hívtak a többiek - írta az esetről a Chicago Sun-Times. Az újság szerint Stone két fia, Joshua és David, Jr. is benne voltak a tervben, valamint a 33 éves Jacob Ward. (origo alapján) Kép: a csoport

Véleményünk szerint ez nem keresztény, hanem zsidó provokációs csoport volt. Az ilyeneket azért hozzák létre, hogy a kisebb nemzeti szerveződéseket letörjék Amerikában. Itt azt állították, hogy egy beépült zsidó árulta el öket. Ez egy mese. Az egész úgy zsidó ahogy volt, ilyen nevetséges névvel és a négy zsidó név is árulkodó a bandából. Az sem véletlen, hogy a hazai hírekbe éppen ez a csoport került be. És az sem véletlen, hogy a rendőrség ezeket nem lőtte egyből széjjel. Ami pedig végtelen szomorú, hogy egyes hazai nemzeti oldalak ezt a zsidó bandát "nemzeti" csoportnak könyvelték el. Akik ekkorát tévednek külföldi ügyeknél, azok a hazai dolgokban még nagyobbakat szoktak tévedni.

A BANDA TAGJAI
David Brian Stone (top left in photo), 45, his wife, Tina Stone (top right), 44, his son, Joshua Matthew Stone, 21, of Clayton, Michigan, and son, and David Brian Stone, Jr., 19, of Adrian, Michigan. Also included: Joshua Clough, 28, of Blissfield, Michigan, Michael Meeks, 40 of Manchester, Michigan, Thomas Piatek, 46, of Whiting, Indiana, Kristopher Sickles, 27, of Sandusky, Ohio, and Jacob Ward, 33, of Huron, Ohio.
A zsidó lapok már Jézus-feszülettel, izraeli Uzi géppisztollyal gúnyolják őket. (képen)