2010. április 8., csütörtök

ÁPRILIS 8 – BUDAHÁZY ITÉLETEI MA IS ÉRVÉNYESEK

Kép: Nem Jobbik rendezvény, hanem a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) emlékezett meg a budai várban Budapest hős védőiről 1997-ben. A Jobbik sohasem vállalta föl a nemzeti megemlékezéseket, főleg nem közösen, más nemzeti szervezetekkel.


<>
BUDAHÁZY A MAGYAR VÉLEMÉNYT
ÉS ÉRDEKET HANGOZTATTA MINDIG
Budaházy Gyuri kezdettől fogva megállapította a Jobbikról szóban és írásban, hogy sok helyes dolog van amit hirdetenek, de az alapvető kérdésekben elfogadhatatlanok számára és a magyarság számára, és ezért nem támogatja őket. Most nem Gyuri szavaival, de korábbi itéleteinek a lényegét közöljük.
a Jobbik nem akar teljesen új, magyarérdekű rendszerváltozást, a Jobbik alkalmazkodik a fennálló bűnrendszer továbbéléséhez, csak kozmetikázni akar bizonyos dolgokat
a Jobbik nem akarja eltörölni a pártrendszert, igazodik a zsidódemokráciához
a Jobbik sosem hirdette a választási törvény eltörlését, a jobbik ezt elfogadta
a Jobbik mindig szalonképes akart lenni a fennáálló zsidóhatalom számára
Mi ehhez még egy sor sarkalatos kérdést tehetnénk hozzá, amit a Jobbik nem vállal föl. Plakátjaikon, reklámjaikban csak „a nép nevében” szöveget hirdetik, miért nem magyar népet írtak? Igen sok árullkodó jel arra vall, hogy a Jobbik a zsidó érdekköröknek akar csak megfelelni, amolyan óvatos duhajként. Ezért sem hozza szóba a mindent meghatározó zsidóbűnözést. A Jobbik lényegében csak a Fidesznek akar a korszerűsített „jobbik” változata lenni. A tények ezt mutatják. Éppen ezért most csak a Jobbikra hárul a felelősség, hogy népes szavazói számára mennyire lesz hiteles? - a következő sorsdöntő hónapokban. Kép: gárdaalázás
Úgy tünik, hogy a Jobbik megijedt a lehetőségektől és saját magától. A nép elégedetlen a húsz éve tartó helyben toporgással és a hátrafelé csoszogással. Ebben a légkörben kellene egy karizmatikus vezető, de úgy tünik, hogy nincs ilyen. Csurka István is megijedt a néptömegtõl, amikor azok megindultak a TV-székháza felé 1996. március 15-én. Aztán lihegve ugrott a mikrofon után: "Barátaim! Majd bemegyünk, de nem most. Hisz épp ezt akarják stb..., még nem vagyunk érettek a forradalomra." Csurkának sikerült évekig fárasztani és elkedvteleníteni, majd szélnek zavarni a 150 ezres tömegeit. Közben a degenerált Horn és Gyurcsány bandája előbújt mint a penészvirág, miközben Orbán azt várta, hogy majd az elégedetlenség békés átmenettel őt pajzsra emeli. Hát erre is lehet várni még vagy húsz évet, ha akorra meg nem szállják Magyarországot a zeloták. Kirgizisztánban csupán egy 5000-es elégedetlen tömeg világgá zavarta a korrupt kormányt. Magyarországon többszázezres elégedetlen néptömeg sem tud elérni semmit. Bűzlik itt valami, de nagyon. (1hozzászólás)

KÉRDEZZÜK A JOBBIKTÓL:
MI LESZ A GÁRDÁVAL A VÁLASZTÁSOK UTÁN?

Kapnak két pofont és aztán hazazavarja őket a Fidesz?