2010. április 8., csütörtök

ÁPRILIS 8 - VALAMI BŰZLIKKép: Budaházyt 2002-ben a választási csalás miatti tiltakozás miatt az ÁVÓ földbe taposta. Nem felejtünk!

MEGTERVEZETT PROVOKÁCIÓ

Nem akarunk jósolni, de olvasónk nagyon helyesen jelezte előre, hogy valami bűzlik. Erről találgatunk. Arra mérget lehet venni, hogy választási csalás lesz. Eddig minden választáson az volt. Most lesz a legprovokálóbb csalás és ez a Jobbikot fogja érni. Mivel a jehudák nagyon jól tudják, hogy a Jobbik hatalmas sikert arathat, esetleg az is elképzelhető, hogy több szavazatot fog kapni mint az undorító Fidesz, ezért a gondos jehudák forgatókönyvet csináltak előre. Aminek az a lényege, hogy amikor délután vagy estére kitudódik a Jobbik gyanúsan gyenge eredménye, akkor egy idő után a Jobbikra szavazók és szimpatizánsok tömegesen fognak az utcára vonulni, hogy követeljék az újraszámlálást. Innentől kezdve már be van programozva az ávósok erőszaka, akik teljes fölhatalmazást kapnak a legnagyobb erőszakra. Reméljük feltételezéseink alaptalanok lesznek. Mi ad alapot nekik a csalásra? Az, hogy az MSZP hatalmas vereséget szenved, ez még hagyján, de a Fidesznek sem jön be a fél éve megjósolt hatalmas fölény. Ez van az egész háttérben. Hát ekkor jöjjön az erőszak, abból mindig üzletet lehet csinálni - gondolják a jehudák.
A Jobbik szerint választási csalás készül
Volner János, a párt rendvédelmi miniszterjelöltje, az Új Magyar Gárda szóvivője a BRFK Teve utcai székháza előtt tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a Jobbik tudomására jutott, hogy a szoftverfejlesztéssel megbízott IDOM 2000 Zrt. egy olyan marokkói állampolgár tulajdonában álló cégnek juttatta el a választási szoftverek forráskódját, amely vállalkozás nem érhető el Magyarországon, annak vezetője pedig sohasem járt az országban, így őt nemzetbiztonsági ellenőrzés alá sem vehették. A Jobbik egyebek mellett személyes adattal való visszaélés, illetve számítástechnikai rendszer elleni bűncselekmény miatt tett feljelentést az ügyben, amelyben a hatóság már most is csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást - mondta a politikus. (MTI,apr.8)