2009. december 1., kedd

DECEMBER 1 - GYILKOST TÁMOGATJA A ZSIDÓ

VILÁGHÍRŰ ZSIDÓ
A PÉCSI GYILKOST TÁMOGATJA
Felháborító aljasságra vetemedett a cionrádió, a Déli Krónikában. A tévékben is megszólaltatták már evvel az üggyel kapcsolatban a világhírű zsidó pszihológust, Eliot Aronsont (képen), aki most a rádióba mondta el aljas szövegét. Mondandójának az volt a lényege, hogy az ilyen agresszív alakokat az iskolai osztályokban nagyobb megértéssel kell fogadni és nem szabad az ilyen mocskos állatokat -elnézést az állatvilágtól - úgymond "kirekeszteni" a közösségellenes, támadó magatartása miatt, hanem be kell fogadni az ilyen patkányokat és "toleránsan" kell hozzájuk állni. Tipikus zsidó propaganda. Amelynek az ideológiai lényege, hogy a bűnözést azt minden módon támogatni kell, mert azzal lehet a leggyorsabban a társadalmakat lezülleszteni. Egyébként ez a liberális demokrácia alapideológiája is. És ennek a gyilkosvédő pszihológusnak a könyveiből oktatnak Magyarországon, évtizedek óta.

MUTASSÁK MEG A GYILKOS
MOCSKOS POFÁJÁT

A tömeggyilkosság után öt nappal még mindig nem tudjuk ennek a patkánynak a nevét, szüleiről mélyen hallgatnak és a mocskos pofáját sem mutatják.



Vissza kell állítani a nyilvános kivégzéseket!
Az ilyen szándékos és tudatos terroristák és hasonló esetekben. És a bírósági vallatását egyenes adásban közvetítse a tévé. Mert most a patkányköztársaság a gyilkosokat törvénnyel is védi. Az áldozatok élete semmit sem számít. MIvel egy iskolában történt az eset, ezért az államnak kötelessége lenne az áldozat temetését fizetni és magas kártéírtést nyujtani a hozzátartozóknak és a többi áldozatnak is. Kép: csak ennyi látható a gyilkosról
HALÁLBÜNTETÉST VISSZAÁLLÍTANI !
Amikor Magyarország az EU javaslatára, Antall József alatt eltörölte a halálbüntetést, akkor egy sor gyilkost kiengedtek a börtönökből, akik utána ezek vidáman gyilkoltak. A halálbüntetés eltörlése nem más mint:
FELHÍVÁS A GYILKOSOKNAK:
MOST MÁR SZABADON GYILKOLHATTOK !