2009. december 2., szerda

DECEMBER 2 - LEBUKTATTÁK A ZSIDÓ BŰNÖZŐKET


SPANYOL ÉS EU-S ZSIDÓ ALAPÍTVÁNYOK
PÉNZELTÉK A
BOLIVIAI ZSOLDOSOKAT
A boliviai ügyészség azzal vádolta kedden a Latin-Amerikai-Európa Alapítványt, amelynek José María Aznar (képen) elnöke és egykori sajtószóviő volt, hogy Pablo Izquierdo elősegítette pénzekkel a puccsistákat és zsoldosokat, hogy próbálják meggyilkolni Evo Moralest. Ez az egyesület szoros kapcsolatban állt a spanyol Néppárttal. Tény, hogy ennek a pártnak Ana Botella volt az elnöke a közelmúltban. (Ana Botella Aznar felesége, képen. A szerk.) Továbbra is jelentős támogatást kapnak a különböző kormányok ettől az alapítvánítól. Például, hogy a Technológiai Fejlődés Kritikus Lapja 1999 és 2010 között Latin-Amerikai és Európai Alapítványa 4.370.477 eurót kapott a Madridi Autonóm Közösség útján erre a fejlesztési együttműködésre. Ebből 2007 és 2010 között 990.000 eurót szántak együttműködési projektekre, Bolíviában.
Zsoldosok
Az első kommunikációs eszköz, amely ezt a történet nyilvánosságra hozta a négy Hírek volt. Mondván, hogy a gyilkossági kísérlet az Evo Morales ellen ez az alapítvány támogatta és részt vehettek a zsoldosok támogatásában is. Valamint Santa Cruz előkelőségei mindannyian több hónapos kampányt folytattak Bolivia destabilizálására, hogy elszakítsák az országtól a leggazdagabb területeket.
Kutatások
Most már minden világos, hogy ez a bolíviai Igazságügyi alapítvány úgy vélte, hogy Aznar elkülönített alapokat hozhat létre "a kormány destabilizálására”, sőt kapcsolatba jött az is, hogy "kísérletet tegyenek arra, hogy megöljék Evo Moralest." A boliviai ügyész azt mondta, hogy meg tudják állapítani, hogy kik voltak, akik támogatták, pénzelték Spanyolországból a hazánkban lévő bűnözőket.
250.000 euro
Bolívia ügyészség megállapította, hogy a pénz átutalására egy társaság hívtak létre CAINCO néven. A bolíviai igazságszolgáltatás szerint ez az alapítvány belépett a Kereskedelmi Kamara Santa Cruz-i fiókjába, ahol több mint 2 millió boliviai pénzt, mintegy 250.000 eurót helyeztek el a tagjaik számára. A megvizsgált események olyan súlyosak, hogy az is lehetséges, hogy a jövőben Bolivia ezt az ügyet bíróság elé viszi.
Meg kell vizsgálni az Európai Uniót
Amint a hír Madridban kipattant a szocialista párt azt követelte, hogy a madridi kormány azonnal indítson vizsgálatot az alapítvány pénzügyeiről és vizsgálják meg az Európai Uniót, hogy 2007 óta a kezelt számlákra nem tértek vissza a EU-pénzek, hanem eltüntek egy hurrikánban, El Salvadorban. (elplural.com)
HÍRMAGYARÁZAT
EURÓPAI UNIÓ = ZSIDÓSZELLEMŰ BŰNSZÖVETKEZET
José María Alfredo Aznar López a spanyol Néppárt tagja. 1996 és 2004 között Spanyolország miniszterelnöke volt. Nemrégiben a News Corporation-nak, a Robert Murdoch vezette óriás médiavállalat igazgatótanácsának tagjává választották meg.(wikipedia)