2010. április 9., péntek

ÁPRILIS 9 – FIDESZ-TERROR ELLENÁLLÁST SZÜL


HA A FIDESZ NYER AKKOR
TÁRSADALMI ELLENÁLLÁS
FOG KIBONTAKOZNI
Nagyon tévednek a Fideszben reményekdők, hogy ők majd kijavítják a Gyurcsányi hibákat. Eszük ágában sincs. A Fidesz gyakorlatilag az MSZP utódpártja lett, csak narancs színben. Orbán szövegei már kevesek a társadalom meggyőzésére. A Fidesz leszerepelt korábban, amikor kormányon voltak, de akik erre már nem emlékeznek, azok látták, hogy a Gyurcsányi-banda minden magyarellenes törvényét megszavazták. A Fidesz magáról most a tiszta szüzet akarja megjátszani, miközben mindenki tudja róluk, hogy olyanok mint a sarki repedtsarkú.
ÁVÓSTERROR FIDESZ MÓDRA
Ki az a hülye, aki elhiszi, hogy nyolc év szorongatás, kivéreztetés, tejes nyomorba döntés után a nép majd elfogadja Orbánék újabb megszorításait? Orbán hangja és ereje nem a pártjából ered, hanem Tel Avivból. Onnan kapnak biztatás minden lépésükre. És amit repülőtéri dolgozók korábban már emondtak az igaz, hogy legalább kétszázezer izraeli jön ide szavazni, de azok nem az MSZP-re, hanem a Fidesz-gyilkosokra fognak szavazni, a zsidó bálványukra. Az biztosnak tünik, ha a Jobbikot túl alacsony, gyanúsan alacsony eredménnyel fogják kihozni, akkor abból lázadás lesz. Most lényegében Orbán akarja elvégezni azt a piszkos munkát, amit Gyurcsányi félbehagyott. Erről van szó.

A csütörtök esti választási kabaré egyik fénypontja volt Orbán pátriárka beszéde. Nagyon könnyű dolga lehetett Orbánnak a fórumon, mert nyolc éve minden alkalommal ugyanazt mondja és valószinűleg betanulhatta mint a verset. A FIDESZ nem azért került az élre, mert az Orbán kitünően vezette a választási hadjáratot, hanem az MSZP és holdudvara negyon elfonnyadt, mert gyökereik nem érnek le már a lumpenproletár rétegekig sem, mint korábban. Mesterházy Attila a párt szükséges megújúásáról beszélt nagy hévvel. Ez a szólam is ismerõs, hisz a Párt az istenadta Párt 1917 óta mindíg újabb és újabb megújuláson ment át, de ezek a kisérletek gyakran a kötéllel végződtek. A Jobbik első nekifutására lehetne talán mondani: Majd meglátjuk. (1hozzászólás)