2010. április 9., péntek

ÁPRILIS 9 – MOCSOK MOCSOK HÁTÁN

CIONBOSSZÚ A JOBBIK ELLEN
Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium MTI-hez pénteken eljuttatott közleménye emlékeztet: Vona Gábor pártja csütörtöki kampányzáró rendezvényén kijelentette, hogy a Jobbik nem fogja megtagadni a Magyar Gárdát, és ő a következő parlament első ülésén Gárda-mellényben fog megjelenni. A tárca szerint a Jobbik elnöke ezzel a nagy nyilvánosság előtt elhangzó kijelentésével a köznyugalom megzavarására alkalmas, általános engedetlenségre uszítás bűntettét követte el. A Magyar Gárda egyesület és mozgalom létét a Magyar Köztársaság bíróságai - köztük a Legfelsőbb Bíróság is - törvénysértőnek minősítette, amiért a gárdát feloszlatták - fejtik ki a közleményben. Hozzáteszik: a feljelentés nyomán a Legfőbb Ügyész Vona Gábor mentelmi jogának felfüggesztését is kezdeményezheti. (nepszava,részlet)
FELFÜGGESZTETTÉK BUDAHÁZY TÁRGYALÁSÁT
Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt jelentette, hogy a kordonon belül 35 rohamrendőr, a kordonon kívül pedig további 150 egyenruhás várakozott. A tárgyalásra érkezettek közül pár ember fehér pólót viselt, amelyen a „Szabadságot Budaházynak” felirat volt. (MTI) A cionhatalom ávósai miatt tiltakozott Budaházy védője, Gaudi ügyvéd, s emiatt abbamaradt a tárgyalás, plusz elfogultságot jelentettek be egy vérbíró ellen. Gaudit emiatt 200 ezer Ft-ra büntette a cionbíróság.


PÁPTFÜGGŐ RÁDIÓK ÉS TÉVÉK
Az összes tévéadó és főleg a cionrádió csak a Fidesz győzelmét reklámozta, több hónapon keresztül. Soha nem számoltak be a valóságos helyzetről, csak a hamis közvéleménykutatókra és hazug politológusokra hivatkoztak. Ilyen hatalmas kampányt még sosem folytattak ezek az adók a Fidesz mellett. A Fidesz reszket a Jobbik győzelme miatt, ez van a háttérben. Újból elmondjuk, ha vasárnap a Jobbik gyanúsan kevés szavazatot kap, az a biztos csalás bizonyítéka. Ugyanezek a bűnbandák az LMP zsidópártot úgy reklámozták, hogy mindenképpen bejutnak a Házba. A párt zsidói már ma is Purim-ünnepet rendeztek maguknak. Ezt a zsidóbandát egy évvel ezelőtt a cionrádió „csinálta meg”. Állítólag a háttérből a volt SZDSZ is pénzelte őket.