2009. szeptember 3., csütörtök

SZEPTEMBER 3 – POSTA MEGINT MEGMONDTA


POSTA TUDJA?

Posta Imrét az „Észkombájn” című éremmel kéne kitüntetni, mert olyan mint Csurka Pista. Ő is mindent tud. Sőt, annál is jobban. Sőt, ő már előre tud mindent. Most Posta Bencze főrendőrhöz (képen) intézett épületes szövegéből idézünk nem túl eredeti meglátásokat.


POSTA IMRE CIGÁNYVEZETŐKKEL TÁRGYALT


Információim szerint, most azon dolgozik egy kis aberrált, államilag finanszírozott társaság, hogy –többek között- az én nyakamba varrják a „cigánygyilkosságok” ideológiai megalkotója, felbújtója titulusát. Tájékoztatom arról, hogy már márciusban tárgyaltam cigányvezetővel, aki ugyanúgy elismerte, hogy a mossad képez ki és fegyverez fel cigány fiatalokat vidéken is, és a gyilkosságok mögött is valószínűleg ők állnak. Ha ideológusokra vadászik, akkor nézzen tükörbe, kérem és kérje meg Draskovicsot és egyéb „beavatott” tel-avivi specialistákat, hogy tegyék ezt ők is. Ha nem tetszik, amit ott látni fognak, az nem a tükör hibája lesz. Ez egy nagyon piszkos ügy.


POSTA IMRE TÉVÉMŰSORT AJÁNLGAT


Kérem, tegye lehetővé, hogy önnel egy nyílt vitát folytassak bármely televíziós csatorna élő adásában a Rendőrség helyzetéről, valódi tevékenységéről, szakembergárdájáról és nem publikus céljairól, tendenciákról. Remek adás lenne. Szervezze meg! Ha meg tud győzni értelmes érvekkel, tényekkel, akkor megszégyenülve szórok majd hamut a fejemre és kiszállok a tényfeltárásból, mert el kell ismernem, hogy teszik, és helyesen cselekedve valósítják meg a törvényeinkbe foglalt célokat.


POSTA NEM KAPOTT KÖSZÖNŐLEVELET


A zsidó betelepülés elmélete és gyakorlata már nyílt titok. A cigányság provokatív uszítása, rendőri és politikai diszkriminációjuk sem kérdőjeles sok embernek, akik felteszik a kérdést: Kinek is az érdeke? Bár nem kaptam még köszönőlevelet egyetlen cigány vezetőtől, cigány szervezettől, sem zsidó honfiaktól, amiben azt köszönik meg, hogy dekonspiráltuk az ellenük, Magyarország, a magyar nemzet ellen irányuló tevékenységet, de ami késik, az nem múlik. Nem tudom, meddig lesz még ön főkapitány, és Draskovics, miniszter, de benne van a levegőben, hogy hamarosan váltás lesz. Forró őszre készülünk, mert tudjuk, hogy a palackból kiszabadult szellemiséget minden eszközzel meg akarják rendszabályozni és akit lehet, terrorizálni, terroristának nyilvánítani. Tevékenységük kimeríti a hazaárulás fogalmát, s jó ha tudják, hogy sokan értik már ezt is.


KIKNEK KÉNE ERKÖLCSILEG MEGTISZTULNI?


Magyarországnak magyar rendőrökre (nem inkalos és nem mossados) van szüksége, akik rendet tesznek és tartanak! Ebben a munkában eddigi tevékenységük minden frontján mindennek ellenkezőjéről tettek tanúbizonyságot a vezetők, és én értem ennek okát. Sok áruló van önök között! A titkosszolgálati cécónak még nincs vége, és semmi nincs kőbe vésve a számunkra. Biztos vagyok abban, hogy önök is dönthetnek jól és felhagyhatnak a hazudozással és a tarthatatlanná vált és nemzetellenes rendszer további éltetésével. A helyzet egyre bonyolultabb lesz, de vannak már páran, akik tisztán látják a kívánatos célt, és azért tenni is készek. Erkölcsi megtisztulásra van szükség minden szinten! (jovonkinfo, részlet)