2009. szeptember 5., szombat

SZEPTEMBER 5 - NEM MAGYARUL BESZÉL A JOBBIK



A Jobbik hivatalos pártlapjának (Barikád, 350 Ft, színes papíron, kifejezetten a magyar szegények számára) címlapján zavaros szöveg van. A gárda főkapitánya nyilatkozik, de nem tudjuk meg, hogy ők kiknek akarnak megbocsátani? "Az új erő lapja" nem ad választ alapvető kérdésekre, hiszen - szokásukhoz híven - nem nevezik nevén a gyereket. Addig is törjük a fejünket, hogy a Jobbik és a gárda kiket ért "nektek" alatt?

A LAP ÖNMEGHATÁROZÁSA

„A magazin a nemzeti gondolat és a nemzeti cselekvés fóruma. Hasznos és érdekes olvasnivalót nyújt közéletről, politikáról, kultúráról a nemzeti-keresztény értékek alapján gondolkodó középosztálynak, értelmiségnek, ifjúságnak.”
A Barikád első számában Rózsa Eduardo Florest – a nemzetközi zsidóterroristát - búcsúztatták a „nemzeti gondolat” jegyében.

Hogy a Barikád Rózsa Florest népszerűsítette az oldalain? Ez elég nagy fantáziaszegénységre vall. Csak nem példaképnek akarták állítani az olvasók elé? Valóban csodálatos lehet, amikor egy zsidó-horvát-magyar-bolíviai állampolgár stb. terrorista az őserdőben küzd a magyar érdekekért. Vallása is tarkabarka volt: keresztény-muzulmán-zsidó egyszerre. Viszont a barátai eddig nem tudtak válaszolni egy kérdésre: Ugyan mit keresett Rózsa Flores Bolíviában? Persze ennek a brancsnak nem szabad feltenni olyan kérdéseket sem, hogy egyáltalán mit keresnek a zsidók a világban. . .(1hozzászólás)