2009. szeptember 5., szombat

SZEPTEMBER 5 - NÉPIRTÁS OLTÁSSAL


SZÁMOKÉRNI A HAZAI EÜ-VEZETŐKET!

TÖMEGGYILKOSSÁG OLTÁSOKKAL

A háttérhatalom nem teketóriázik – A H1N1 vírus elleni oltással az emberiség kétharmadának kiirtására törekszik, állítja egy ír-osztrák újságírónő 2009/08/28
Készült a Zeit-Fragen, Globalresearch és a NaturalNews cikkei alapján - Nemzeti InternetFigyelő
Jane Bürgermeister feljelentést tett az UNO, a WHO (Világ Egészségügyi Szervezet), US-elnök Barack Obama, a pénzoligarchia leghatalmasabb képviselői, mint David Rotschild, David Rockefeller, a mi George Sorosunk, Werner Faymann osztrák kancellár és még sok neves személyiség ellen, bioterrorizmus és tömeggyilkosság kísérlete miatt. Bürgermeister bizonyítja, hogy a Baxter International cég osztrák leányvállalata szándékosan küldött 72 kg halálos madárinfluenza vírust, amit a WHO-tól szerzett be, négy ország 16 laboratóriumába. A 69 oldalas, jól dokumentált perirat tartalmazza, hogy a vádlottak célja a pandémia elleni védőoltás kényszerű alkalmazása során még ártalmasabb vírusok elterjesztése volt, amelynek eredményeként meg akarták szerezni több milliárd áldozatuk vagyonát. Ha ez igaz, az emberiség történetének legsúlyosabb bűntényével állunk szemben. (…) Bürgermeister aláhúzza, hogy az egész „disznóinfluenza” pandémia eset durva hazugságokon alapul és nincs olyan vírus, ami veszélyeztetné a lakosságot. Bizonyítékokkal igazolja, hogy a madárinfluenza és a disznóinfluenza vírust laboratóriumokban gyártották a WHO és bizonyos amerikai kormányhivatalok által finanszírozva. Az un. disznóinfluenza vírus egy keverék a disznó-, az emberi- és a madárinfluenza vírusból, ami – mint sok más tudós is hangoztatja – csak laboratóriumban jöhet létre.
Bizonyíték, hogy a „disznóinfluenzát” Mexikóban szándékosan engedték szabadon.
Bizonyíték, hogy Obama elnök mexikói utazása összefügg az üggyel.
Bizonyíték, hogy Baxter és WHO gyártották és engedték szabadon a pandémiát okozható vírust.
Bizonyíték, hogy Baxter egy titkos biofegyver-hálózat része.
Bizonyíték, hogy Novartis oltóanyagokat mint biofegyvereket használt.
Bizonyíték a WHO részvételére a biofegyver-programban.
Bizonyíték a Food and Drug Administration (az amerikai gyógyszerengedélyezési hivatal) a biofegyver-programban részt vett.
Bizonyíték, hogy az oltások az 1918-as spanyolnáthához hasonló betegséget okoznának.
Bizonyíték, hogy manipulálták az amerikai jogrendszert, hogy a tömeggyilkosság büntetlenül lehetővé váljon.
Bizonyíték, hogy létezik egy nemzetközi bűnszövetség.
Bizonyíték az illuminátusok/Bilderbergerek részvételére a mesterséges „disznóinfluenza” vírus és a tömeggyilkossági programban. A májusi athéni Bilderberg találkozón meg is tárgyalták a tömeggyilkosság-programot. Jane Bürgermeister szerint a legsúlyosabb gond, hogy az uralkodó bűnöző elit a médiát szinte teljesen kezében tartja és így az átlagembernek fogalma sincs a világot fenyegető veszélyekről. Keresetével megpróbálja ezt a majdnem totális média ellenőrzést áttörni és az igazságot napvilágra segíteni.