2009. december 2., szerda

DECEMBER 2 – PÉCSI GYILKOS




MIFÉLE KORCS LEHETETT
EZ A G. ÁKOS?



A Blikk újabb megdöbbentő részletet derített ki a tragédiáról: az ámokfutó visszatérve a terembe, nem csupán vaktába lövöldözve sebesítette meg társait, hanem nagyon is tudatosnak tűnő leszámolásként két embert is az ágyékán vagy annak közelében lőtt meg. Korábban a fiú hódításaival kérkedett a csoporttársainak, azonban nem nagyon hittek neki. Már csak azért sem, mert soha nem látták, hogy közelebbi kapcsolatba került volna bárkivel. Amikor ezt szóvá tették neki, indulatosan azt válaszolta: van fegyvere, és lőni is tud vele.
Kétségbe vonhatták a férfiasságát
, ez pedig frusztrációt szül, amely pedig önértékelési bizonytalanságot - vélekedett Molnár Tamás szexuálpszichológus, aki azt is elképzelhetőnek tartja, hogy szexuális zavarai lehettek a fiatalembernek, amit például a lövészettel és fegyverrel próbált ellensúlyozni.(168ÓRA)
Ha a gyilkos mocskos pofáját mutatták volna, akkor azonnal megmondta volna bárki, hogy kiről is van szó. Tehát itt a magyarázat arra, hogy a tévék és a sajtó miért nem közölhetett képet a gyilkosról... Most már csak a származását és családi hátterét kéne kideríteni. A válaszokat itt kell keresni a gyilkos tettére és „tudathasadásos” állapotára. Így már érthető az is, hogy a rendőrség miért titkolózik és miért nem vizsgálták meg Pesten. Most már csak arra leszünk kiváncsiak, hogy a sajtó meddig fogja a gyilkos képét és családi hátterét elhallgatni? Kép: a gyilkost autóba kisérik



MINDEN GYANÚS A GYILKOSNÁL

Feltünő a hatalmas titoktartás a pécsi gyilkosnál kezdettől fogva. Azóta az áldozat képét már sokszor adták, de a gyilkos mocskos pofáját egy hét után sem adják és a vallomását is halogatják különféle hazugságokkal. Tegnap este újabb bizonyíték merült fel ellene, hogy mennyire tudatos gazember volt ez. Az egyik tévé bemutatta azt a fegyverboltot, ahol vette a pisztolyát. Az eladó emlékezett rá, hogy annyira izzadt a tenyere, hogy le kellett törölni a fegyvert, amit mutatott is, hogy milyet vett. Több gyanús elem van és akik ezt tudják most hallatnak. Egyrészt volt a sportlövész klub, ott adnak fegyvert amivel lőni lehet. De ő saját fegyvert vett. Egy ilyen pisztoly több tízezer Ft, ami neki megvolt. Ez pedig nem a sportlövészethez kell. Milyen alapon adtak egy ilyen beteges féregnek fegyvertartási engedélyt? Azok az orvosok akik ezt adták és a hivatalok, azok mind bűnöztek.
TUDATOS GYILKOS VOLT
Két eset lehetséges. Ez a féreg tudatosan készült egy merényletre, aminek eljött az ideje. De az is lehet, hogy valakik pontosan egy ilyen figurát kerestek egy ilyen esetre, aki megcsinálta amit vártak tőle. A sok titkolózásra is fény fog derülni később. Az ügyvédje kijelentése is gyanús, hogy nem volt racionális ok...Duma! Ez egy tudatos gyilkos volt, minden betegsége ellenére. És az sem véletlen, hogy ezt a gyilkosságot éppen egy egyetemen csinálta, ami az egyetem szellemi-erkölcsi állapotát is jól jellemzi.