2010. október 13., szerda

OKTÓBER 13 – CHILEI SIKER HAZAI VONATKOZÁSAI

CHILÉBEN ÉLETEKET MENTETTEK MEG
MAGYARORSZÁGON ÉLETEKET ÖLTEK MEG   Kép: vörös gyilkosok
Miközben Chilében nemcsak életeket mentettek meg, hanem egyben a országuknak a legjobb reklámot is megcsinálták, addig nálunk egy vérvörös maffiózó kommunista banda magyarokat gyilkolt meg és három települést tett tönkre. A világsajtóban még mindig úgy szereplünk, hogy mérgező iszappal ölték meg a magyarokat. És akkor jön az Orbán-Pintér-féle cionbíróság és szabadon engedik a főgyilkost. Azonban ezt nem fogják megúszni, mert a károk amit az államnak is okoztak és az évekig elhúzódó ügy nem lesz elsimítható, mert a halottak és áldozatok örökké vádolni fognak. Miközben Orbánnak adócsökkentést, munkahelyteremtést és közrendet kellene csinálni, aközben emlekednek az árak, munkanélküliség a legnagyobb és kommunista gyilkosok szemünkbe röhöghetnek és cigányok szabadon gyilkolhatják a magyarokat. És akkor ilyen körülmények között ezt nem lehet elmondani az áldozatoknak a tévékben. Hol van itt a sajtószabadság? Amikor a gyilkos patkány hazudozhat minden híradásban, de a sok magyar áldozat közül senki nem juthat kamrák elé, hogy elmodják mi is történt velük? A vörösgyilkos ügyvédje pedig azt hazudja a tévében, hogy „nem tudják, hogy mi okozta a katasztrófát?” És a mocskos tévének ehhez egyetlen szava sincs. Ez bizony bűnpártolás a javából!

BUDAHÁZY MÁR 2002-BEN KIMONDTA, HOGY A
KOMMUNISTA KORMÁNYT EL KELL KERGETNI
ÉS EL KELL SZÁMOLTATNI
A forradalmi narancslöttyösök az alkotmány megváltoztatását hírdették meg. Minden politikus bevallotta, hogy ez az alkotmány ideiglenes is volt - ez egyébként a tákolmány szövegében is benne van - és örvénytelen is, mert nem szavaztatták meg a néppel – akié a legfőbb hatalom - , pedig itt ügydöntő népszavazás lett volna kötelező. Budaházyít, a magyar szabadságharcost „az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete” miatt vádolták meg hamisan. Hogyis volt az 1949-es SZTÁLIN-i alkotmány előtt? Akkor még érvényben volt a Szent Korona Törvény alá rendelt alkotmány (jogszabály gyűjtemény), amelyet erőszakkal megszüntettek a Rákosi-féle zsidókommunisták. Kik követték el ezt a hazaárulást név szerint?
NEVEKET AKARUNK HALLANI !
Mielőtt a kommunista történészek nyafognának, a pofájukba vágjuk, hogy ezt a hazaárulást a gyilkos idegen söpredék tette, akiknek az utódai és szellemi örökösei a mai napig büntetlenül bitorolják a hatalmat a bíróságokon, az ügyészségeken, a kormányban és az összes hivatalok élén. (1hozzászólás)LETARTÓZTATNI A VÖRÖS GYILKOSOKAT
Kepli Lajos jobbikos országgyűlési képviselő szerint a vizsgálat lefolytatásáig nem csak Bakonyi Zoltánnak, hanem a katasztrófáért jelentős felelősséggel tartozó többi cégvezetőnek is előzetesben kéne lennie, magánvagyonukat pedig már korábban zárolni kellett volna a hatóságoknak.  A párt szerdán kiadott közleményében leszögezi: kész megadni minden segítséget az olyan jogszabály-módosítások érdekében, amely kizárja, hogy a kilenc ember halálát okozó, több száz család életét, valamint a környezetet tönkretevő katasztrófa valódi felelősei kimenthessék magánvagyonukat és sztárügyvédeik segítségével már a vizsgálat kezdetekor szabadlábra kerüljenek. Szerdai közleményében Kepli Lajos emlékeztet: az utóbbi években egyeseket politikai okokból hetekig, hónapokig tartottak előzetes letartóztatásban, de a legkisebb súlyú bűncselekménnyel gyanúsított személyekkel szemben is szigorúbban járnak el. A Jobbik ezúttal üzeni: a felelősségre vonást sem az iszapkatasztrófa felelősei, sem a rablóprivatizáció haszonélvezői, a húsz éven keresztül szabadon garázdálkodó oligarchák nem kerülhetik el - zárul a közlemény. (barikad, részlet)