2010. október 21., csütörtök

OKTÓBER 21 – AMERIKA KERESZTÉNY MARAD

NÖVEKEDETT A KERESZTÉNYEK SZÁMA
Purdue Egyetem tudósai megállapították, hogy 1996 és 2004 között az amerikaiak úgy látják, hogy fontos a keresztény identitás és ez "nagyon fontos" a számukra. Az államokban 38 százalékról 49 százalékra emelkedett a keresztények száma ezen időszak alatt. A cikk szerint ezt a vallási növekedést a 2001-es WTC elleni merénylet és az iraki és afganisztáni céltalan háború is kiváltotta az emberekből. A Kutató Intézet megállapította, hogy a megkérdezetettek 42 százaléka úgy véli, hogy "Amerika mindig is keresztény volt és jelenleg is keresztény nemzet." (amerikai oldalról)
MEGJEGYZÉS
Amerikának hallatlan szerencséje és ez némi túlélésre ad okot nekik, hogy a hatalmas spanyol többség az mind keresztény. Lassan több a spanyol nyelvű Amerikában, mint az angolnyelvű és a közel 30 millió néger is inkább keresztény mint atesita.
Az amerikai hadseregben korábban indult egy mozgalom, hogy a buzi katonákat nem szabad megkérdezni, hogy ők buzik-e? Most ezt újból jóvá hagyta a hadsereg vezetése, hogy nem szabad őket erről megkérdezni. A szerk. Kép: afganisztáni hullajelöltek


A NYUGAT ALKONYA
Egyetlen esély maradt csak, mert önmagában a nép képtelen meglátni már a köpeny alól kilógó hatalmas patákat! A világ gazdasága akkora csapást mér rájuk, hogy összeroskadnak mindenestül. Kérdés, így lesz-e. Melyik bolondnak nem tűnik fel, hogy az a NATO, ami nemrég még lekezelte, fenyegette Oroszországot, most rendre ott pitizik a Kreml kapujában? Hogy Merkel, aki kioktató leveleket írogatott Putyinnak, most ott sorakozik a pitizők között, és a multikulti csődjéről beszél? Sárközy a magyarnak hazudott, zsidó-arisztokrata származású elnök állandóan Putyin nyomában koslat? Ajánlanak fűt-fát, mindent, amit csak lehet. Csak egy kis hatalom maradhasson, csak Putyin érje el a kínaiaknál, hogy ne legyen akkora a gazdasági nyomás, csak egy kis időt, csak egy kis morzsát még.... Szánalmasak! És undorítóak. Minden egészséges ember így néz rájuk, legyen az kínai, orosz, európai, akármilyen. Egyetlen kérdés maradt csupán a nyugati vezetőréteggel (a holokauszt-vallás képviselőivel) kapcsolatban. A most felfutó emberi társadalmak megtűrik-e a köpönyegforgatókat? Ha igen, akkor vehetjük az ásót, és áshatunk egy nagy gödröt, amibe belefér az európai ember. Ha nem, akkor meg azt csinálnak amit akarnak, próbálhatnak előzni, nekik lejárt a mandátum, repülni fognak. Mert ha az új hatalmi központok megtűrik őket, és nem tesznek ellenükre, a világ romlása felgyorsul és a katasztrófa elkerülhetetlen. Viszont ha felszámolják őket, az európai emberek értékei újra élednek, és ez óriási lehetőséget teremt az emberiség közös gondjainak megoldása terén. Mert a tudás jóra is használható! Hamarosan elválik! (jovonkinfo, részlet)