2010. október 17., vasárnap

OKTÓBER 17 - GLOBÁLIS ZSIDÓMOCSOK

CENZÚRÁZZÁK 
A MOCSOKOLDALT

Amerikai hírek szerint, amelyet persze nálunk elhallgatnak, amerikai buzi szervezetek felszólították a Facebook nevű fertőző oldalt, hogy törölje már a sokmillió buziellenes képeket és szövegeket, mert ezt ők már nem bírják elviselni. A mocsokoldal kitalálója és tulajdonosa (képen) megvakarta a fejét és egy átmeneti megoldást talált ki. Azt nem teheti meg, hogy törölje ezeket a "rasszista" szövegeket, mert akkor megcsappanna a nagy üzlete és a pénz azért fontosabb, így egy olyan megoldást találtak ki, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon. Egy lila jellel fogják jelezni, hogy törvénytelen a buziellenes tartalom.

GLOBÁLIS VILÁGÁLLAM
A jobbra látható jelképek tökéletesen érzékeltetik a globális zsidó világállam filozófiáját, ami nem más mint a marxista bolsevizmus (zsidó terrorkorszak) korszerűsített formája, hiszen ma az agymosáshoz a divatos technikai eszközök és kütyük  kellenek. Úgymint a szennytévék, az internet mocska, a mobilmocskok és hasonlók. Miért fokozódik a nemzetközi zsidóterror? Csak azért, mert céljukat nem érték el, most kezd el minden visszafelé elsülni és a patkányok menekülnek a sűllyedő hajóról. Most még csak előjeleket látunk. Sokan még ezt sem látják.
MI A ZSIDÓ GLOBÁLIS FILOZÓFIA LÉNYEGE?
Az, hogy elég pár egyezményes primitív jel az egész világon, ami az agymosott analfabétáknak is felismerhető, miheztartás végett. És ők mondják meg mit szabad beszélni és gondolni. És majd ők fognak büntetni is. Ahogy ezt a mesében Móricka elképzelte. Nálunk most ezt a filozófiát a Fidesz és Orbán Viktor jelképezi. Valójában Orbán nem magyarul beszél, hanem egy nemzetközi tolvajnyelven.