2010. október 28., csütörtök

OKTÓBER 28 - PUSZTULJON A CIONISTA ÁVÓSRENDSZER

A JOBBIK NEM
ÁLL KI
 BUDAHÁZY MELLETT
Tegnapelőtt a rendszer ismét megmutatta az igazi arcát. Nincs igazság, nincs változás, csak új máz van, egy velejéig rohadt világ álszent arcán.  Szerdán, Budapesten Máziné Szepesi Erzsébet tanácsvezető bíró másodfokon 1 év – 3 évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte Budaházy Gyurit az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete miatt azért, mert Gyuri még az elqrói időkben az internetes hírportálokon és a nyomtatott sajtóban közzétett írásaiban a rendszer megdöntésére hívott fel. Azaz kimondta azt, ami az egész ország véleménye volt. Az ügy már évek óta húzódott, mivel a 2008-as elsőfokú felmentő ítéletet, másodfokon megsemmisítették és az ügyet új eljárásra utalták vissza. Tegnapelőtt ennek a végére tett pontot a Fővárosi Ítélőtábla, mely az elmarasztaló ítélet indoklásában azt találta a legfőbb bizonyítéknak, hogy Budaházy jelenleg is előzetes letartóztatásban van terrorizmus vádjával. Ugye érti mindenki? A bíró egy olyan üggyel és váddal indokolja az elmarasztaló ítéletet, amiben még nem is született döntés. Joggal kérdezhetnénk: hol van az ártatlanság védelme? És legfőképp hol van a tisztességes eljáráshoz való jog? Hogy lehet az, hogy a most ítéletet hozó Máziné Szepesi Erzsébet nem más, mint az a bíró, aki Budaházy Gyuri másik, a terrorcselekmény gyanúja ügyében döntött arról, hogy az előzetes letartóztatást meg kell hosszabbítani? Nem, ez nem tévedés. Máziné Szepesi Erzsébet mindkét esetben eljárt és mindkét esetben Gyuri ellenében döntött. Vajon hogyan lehetséges az, hogy egy ismert ellenzéki személy ellen folyamatban lévő, tehát az emberi jogok szempontjából különösen érzékeny ügyben, egy olyan bíró hosszabbít előzetes letartóztatást az egyik büntetőeljárásban, aki a másik büntetőeljárás érdemében eljár és tárgyal? (radicalpuzzle, részlet)
MAGYARORSZÁGON MINDEN MÁSHOGY VAN
A Duna TV Híradó műsorában mutogatta magát a Benkő nevezetû állítólagos rendőrspicli. Ez a mese nem egészen hiteles. Ha a rendőrség alkalmaz valakit, akkor annak a személyiségét lehetőleg a legnagyobb titoktartással szokták kezelni, mert ha leleplezik a kilétét, akkor lehetetlen alkalmazni egy másik alkalommal. Itt inkább egy anyagi haszonvágyból elkövetett önkéntes júdás-patkányról van szó, aki nem harminc ezüstért, hanem rozsdás forintokért próbált hamis tanúzásból pénzhez jutni. Júdás sorsa ismert és ismert számtalan spiclié is, akiket utólért a végzet. A Végzet pedig nagyon szeret a jellemtelen spiclik táborában dolgozni. (1hozzászólás)
Magyarországon a patkányköztársaság 20-dik évében semmi sem úgy van, ahogy az elsőre látszik. A lényegről, a szálakat mozgató szervekről és személyekről nagy a titoktartás. Egyet viszont biztosan állíthatunk. A legfontosabb öt-hat tévé egyértelműen a cionrendszernek és hatóságainak a szolgálatában áll. Ezt tükrözik, a hírek, a műsorok és azok a szálak, amelyekkel ezek a tévék szorosan kötődnek hatóságokhoz, hivatalokhoz. Ma már ott tartunk, hogy nem kell egy bírónak fölülről súgni, hogy mit tegyen, milyen itéletet hozzon, ez már akkor eldől, amikor X bírónak adnak egy ügyet és onnantól kezdve tudja, hogy mi a dolga. Az sem véletlen, hogy éppen most menekül az egyik bírósági vezető, aki vallott a 2006-os ügyek bizottsága előtt. Most azzal a jelszóval lépett le, hogy nem tud együttműködni a főbíróval. Az is halálosan biztos, hogy a patkányköztársaságban ilyen értelemben a lapok, a hírközlő szervek és a tévék a cionhatalom bűnsegédei, bűnrészesei.
AZ EGÉSZ LIBERÁLIS DEMOKRÁCIA A BŰNÖZÉSRE ALAPOZÓDIK, AHOL A RÉSZTVEVŐK EGYMÁST IS TÁMOGATJÁK VAGY FÖLFALJÁK.
Persze ez sem újdonság. A zsidóbolsevikok  egymást is kinyírták, ha érdekük úgy kivánta. Aki együttműködik ezzel a rendszerrel, bármilyen szinten, az a magyarok ellensége!