2010. október 26., kedd

OKTÓBER 26 – MEDDIG FOLYTATJA ÁMOKFUTÁSÁT A HÍR-TV?

JÓL JEGYEZZÜK MEG:

Vannak gennyes tévék: pl. ATV
Vannak igen gennyes tévék: pl. Duna-TV
De a leggennyesebb az összes között a HÍR-TV (a TV2-őt és az RTL-is lekörözik, pedig azok sem piskóták)
FOCILABDA – BUZIBÁR – POKOLGÉP – VASRÚD – BANKAUTOMATA
Ez még egy buzi szennytévének is sok lenne, úgy látszik a Hír-TV-nek ez is kevés.

A Hír TV birtokába jutott adatok szerint a szervezet vezetője T. Csabát bízta meg az akcióval. Csintalan Sándort a támadás előtt T. Csaba több hétig figyelte, követte. A csoport egy homoszexuális bár ellen is követett el támadást, de felrobbantott egy bankautomatát is, hogy pénzt szerezzen a későbbi akciókhoz, de a pénzhez nem fértek hozzá. Sikertelen merényletet követtek el Lapid Lajos ellen is. A volt budapesti rendőrfőkapitány-helyettes kocsijára pokolgépet szereltek, amely végül nem robbant fel. (hírTV, részlet)

Nézzük az álhírt! Mi az hogy a Hír-TV-nek a birtokába került? Mi került a birtokába olyan, ami nem a rendőrségnél van? Ha valami fontosat találtak, akkor adják át a rendőrségnek, de mi nem hisszük, hogy a tévések bármit is találtak volna, mert akkor a képet közzétették volna, tehát ez egy uszítás, kacsa.
           MEGINT A TITKOSSZOLGÁLATOK                        
 SZÖRÖS MANCSA VAN EBBEN A TÉVÉS USZÍTÁSBAN
Mi van a háttérben? Miért most és ilyen erősen uszítanak Budaházy ellen? Mert Budaházy kapcsán akarják a Jobbikot lehetetlenné tenni és lejáratni
 Hogy is van ez? Miközben Budaházy ellen két éve állítólag minden „bizonyítékot” tudnak a rendőrségen és ügyészségen és akkor most előjön a Hír-TV egy ilyen marhasággal. Vagy lehet, hogy a rendőrség mozgatja a Hír-TV-T? Mi ezen sem csodálkoznánk, de ez a Csintalan mese, úgy ahogy van, olyan mint a 6 darab cigánygyilkosság. Hogy lehet az, hogy maga Csintalan sem tudott semmiről sem beszámolni? Neki látni kellett a verőlegényeket...Talán nem nézett rájuk? Ahogy annak idején Csintalan megveretését, jó sok paradicsomlével és azonnali tévéközvetítéssel megrendezték, azt egy közönséges csalásnak lehet minősíteni. Miért nem Csintalan elvtársat faggatja a Hír-TV?

CSINTALAN NEM ADOTT ÁFÁS SZÁMLÁT A PÉNZRŐL

Csintalan Sándor, a rendőrségi állítással szemben úgy véli, nem rablótámadás része volt kedd esti megveretése. A műsorvezető, egykori politikus a HírTv szerda délelőtti adásában azt mondta: valószínűleg azért követeltek pénzt a verés után tőle, hogy a támadók leplezzék eredeti szándékukat. Csintalan Sándor a HírTV-nek nyilatkozva közölte, hogy a négy támadó utána ment a társasház parkolójába és azonnal ütni kezdték. Mint mondta "zsidóbérencnek" nevezték és megfenyegették: tudja mit csinál és vigyázzon magára. Pénzt csak utólag kértek. Körülbelül 5-7000 forintot adott át a négy támadónak, mert annyi volt nála. A végén már azt mondta nekik: "ne öljetek meg". Csintalan Sándormak egyébként törése nincs, zúzódásai vannak. (Kisalföld 2007/12/12)
Aki ismeri az ilyen figurák lakhelyeit, az jól tudja, hogy az ilyen ürgék mint Csintalan, őrséggel védett házakban szoktak lakni. Csak úgy 4 idegen bemegy egy társasházba? És senki sem látja kezükben a vascsöveket? És úgy ütik-verik az MSZP-st, hogy senki sem látja és senki sem avatkozik közbe? És éppen pénz is volt Csintalan zsebében...Igen érdekes véletlenek. Ki az a hülye, aki elhiszi ezt a Csintalan-mesét...Még be sem kötötték a mentősök Csintalan fejét, de a tévék már ott voltak!
Hogy is van ez? Négy ürgének fizetett Csintalan és nem tudja hogy néztek ki? Ha meg akarták volna verni vascsővel, akkor nem zúzódásai lettek volna! Másnap már a kórházból vígan nyilatkozgatott a jóelvtárs a tévéseknek... A gennyes Hír-TV a hírekben a "zsidóbérencnek" kifejezést már nem idézte a mai uszító híreiben. Kép: Csintalan a mentőágyon