2010. október 15., péntek

OKTÓBER 15 - BOLIVIA MEGINT PÉLDÁT MUTAT



Kép: az új rasszizmus elleni törvény lehetővé teszi az indiánoknak saját közösségi rádiókat is









 Kép: egy ritka indián törzs 175 képviselője üdvözölte a rasszizmus elleni törvényt a kormánypalotában, ahol a szokásos népviseletben jelentek meg










 Kép: a közeljövőben Morales elnök Peruba látogat Garcia elnök meghívására a perui déli kikötőbe, hogy Bolivia tengeri kijáratának lehetőségéről tárgyaljanak (ABI képek)









BEZZEG MAGYARORSZÁGON

Miközben Bolivia fénysebességgel halad a fejlődés útján, nemzeti kormányának köszönhetően, addig nálunk a nép fojtogatása a régi ávós-kommunista módszerekkel folytatódik. A fenti három hír nálunk így valósul meg. Magyar szellemű és érdekű közszolgálati rádió nincs!
A magyar tájegységek nemzeti képviselői még 20 év óta sem tehették be a lábukat a köztársasági elnökhöz, a Sándor-palotába, hogy elmondják bajaikat, gondjaikat. Kivéve a cigányokat és zsidókat! Bezzeg legutóbb is Schmitt elnök rabbikat zabáltatott és itatott a hivatalában....Fúj....!
Tengeri kijárat? Utoljára vitéz Nagybányai Horthy Miklós, a Magyar Királyság kormányzója intézte el azt, hogy a trianoni Magyarországnak újra legyen saját kikötője (Fiume) használatra és megteremtette a saját magyar tengeri flottát is. A hős tengerészek emlékműje a mai Petőfi-híd budai hídfőjénél állt (képen), amíg a kommunista söpredék 1945-ben el nem távolította. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ez a lehetőség még a Kádár-korszakban is megvolt, amikor magyar tengerjáró teherhajók szelték az óceánokat.