2010. október 26., kedd

OKTÓBER 26 – SAJTÓTERRORISTÁK RÁGALMAI

BUDAHÁZYT SAJTÓTERRORISTÁK RÁGALMAZZÁK
Megjegyzésünk kékkel közbeszúrva!
Bombaosztás közben videózták le a rendőrök Budaházyt
A rendőrség felvételt készített tavaly április 8-án  (Miért vártak ezzel az ócska mobilfelvétellel másfél évig? A rendőrség ilyen rossz felvételt nem készít! Ne nézzék hülyének a közvéleményt!) egy érdi bevásárlóközpontnál arról, hogy a terrorcselekményekkel vádolt Hunnia Mozgalom tagjai futball-labdákba (Már több futball-labda is volt? Ezek hol vannak? Miért nem mutatják meg ezeket?) rejtett bombákat osztanak szét, a felvételen az is látszik, hogy az egyik autóban Budaházy György ül (a felvételen egyetlen személy sem azonosítható) - írja a Magyar Nemzet. A lap a rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja (Miért nem a rendőrség nyilatkozik? Miért zsidó lapon és tévén keresztül üzengetnek?) , hogy Budaházyék a labdákba rejtett bombákat szocialista képviselők házánál akarták (Mi a bizonyíték az akarásra? Bűncselekményt csak tettek után szabad kimondani!)  felrobbantani, hogy megakadályozzák Bajnai Gordon miniszterelnökké választását. A rendőrség még az érdi bombacsere napján elfogott négy férfit, Budaházy Györgyöt viszont csak júniusban fogták és helyezték előzetes letartóztatásba (Ha "tudták", hogy Budaházy a "bűnös" a parkolóban és "látták" a labdákat is, akkor miért vártak több hónapot Budaházyval?). A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a lapnak azt mondta, hogy a felvételt a többi bizonyítékkal (Eddig semmilyen tárgyi bizonyítékot nem mutattak!) együtt átadták a bíróságnak, és azt a nyilvános tárgyaláson mindenki megismerheti. A lap szerint tanúvallomások is alátámasztják, hogy Budaházy György vezette a Hunnia Mozgalmat. (Hallatlan pofátlanság ilyet hazudni, ugyanis ez a mozgalom nem létezett, mert a bíróság megtagadta a bejegyzést! Ami bizonyítja azt, hogy Budaházyék törvényes kereteket szerettek volna!) A Központi Nyomozó Főügyészség szeptember végén emelt vádat Budaházy György és 16 társa ellen. A vádlottak többségét terrorcselekménnyel, illetve a Csintalan Sándor korábbi szocialista politikus, tévés műsorvezető megverése miatt aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés és kifosztás bűntettével vádolják, és azzal, hogy ezeket bűnszervezet tagjaként követték el. Jelenleg Budaházy Györggyel együtt összesen 3 személy van előzetes letartóztatásban. (A cikk hallgat arról az aljasságról, hogy 13 ártatlan magyart is zaklattak és fogva tartottak!) Budaházy György szimpatizánsai - köztük jobbikos országgyűlési képviselők, Gaudi-Nagy Tamás és Zagyva György Gyula - éhségsztrájkba kezdtek szombaton hajnalban a Kozma utcai börtönnél. (Igen? És ezt miért nem mutatják a tévék? Miért nem kérdezi meg őket a sajtó, hogy miért tiltakoznak? Miért nincsenek erről műsorok?)
 Az éhségsztrájkot a 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom szervezte, hogy így tüntessenek Budaházy szabadon bocsátásáért. Gaudi-Nagy Tamás szerint eddig semmilyen formában nem sikerült bizonyítani, hogy a megvádolt személyeknek köze lenne a Magyarok Nyilai néven elhíresült ügyhöz. Az ügyben Gaudi-Nagy hétfőn fel is szólal a parlamentben, és koncepciós eljárásnak nevezte a Budaházyék ellen folyó eljárást. (origo, részlet)
CÉLJUK A JOBBIK LEJÁRATÁSA IS
Budaházyék készültek a nagy körre – megdöbbentő dokumentumok
2010. október 26.  Pokolgépek a focilabdákban, találkozó a Vérmezőn és a nagy kör. A lapunk birtokába került nyomozati dokumentumokból kiderül, hogy a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő Budaházy György és az általa vezetett Hunnia Mozgalom tagjai 2009-ben összehangolt robbantássorozatra készültek. Az eljárás során rögzített vallomásokban megemlítik Gaudi-Nagy Tamás jobbikos országgyűlési képviselő és Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnökének a nevét is. (MNO)
Ehhez a MN-es mocsokhoz már megjegyzést sem érdemes fűzni. Minden rágalmazó zsidó oldal le fog bukni!