2010. október 14., csütörtök

OKTÓBER 14 – BETOJTAK A ZSIDÓK AHMADINEZSÁD MIATT

„Demján: A kormány sem tud csodát tenni” (origo) 

Mivel cionbérenc kormányról és pártról van szó, tehát nálunk a zsidók sem tudnak csodát tenni a gazdaság följavításával. Ez nem is a céljuk, hiszen nekik a rombolás és a gyönge Magyarország a céljuk. Mellesleg Demján úr arra kérdésre válaszolhatott volna - nagy okosságával -, ha a kormánypártnak megvan a 2/3-os többsége, akkor mi a fene köti meg a kezét, hogy cselekedjenek...? Kép: Demján, a volt zöldséges

IZRAELI RIADÓZTATTA A HADSEREGÉT
A VESZTÜKET ÉRZIK?

Lelőhetik Ahmadinezsádot az izraeli határon
A Hezbollah több ezer támogatója üdvözölte az izraeli-libanoni határra érkező iráni elnököt. Bint Dzsebril a 2006-os dél-libanoni háború egyik legvéresebb csatájának helyszíne, amely alig négy kilométerre fekszik a határtól. A településen kifeszített transzparensek szerint „a Dél köszönti az ellenállás védelmezőjét”. Az iráni elnök előzőleg Bejrútban, a Hezbollah terrorszervezet nagygyűlésén egy északi front megalakítására szólított fel, amelynek a célja Izrael megsemmisítése. „Az ellenállási fronthoz csatlakozott Palesztina, Törökország, Szíria, Irak, Irán és Libanon. Ezért a cionista képződmény megsemmisül és senki nem mentheti meg.” – fenyegetőzött az iráni elnök. Az iráni vezér az amerikai hadsereget is támadta közel-keleti jelenléte miatt. Véleménye szerint nem lehet abban bízni, hogy Nagy-Britannia, az Egyesült Államok vagy más nyugati országok segítenek a problémamegoldásban, mert „ők azok, akik a cionista uralmat megalapították… és biztosan nem képesek mediátori szerepre”. Yigal Palmor, az izraeli Külügyminisztérium szóvivője csütörtökön azt nyilatkozta, hogy Mahmúd Ahmadinezsád két napos libanoni látogatása nyílt, szándékos provokáció. (ATV, részletek)

IZRAELI LÉTEZÉSE A PROVOKÁCIÓ
HISZEN PALESZTINÁT ELRABOLTÁK
60 ÉVE GYILKOLJÁK A PALESZTÍNOKAT
Mi van a háttérben? Miért jajgat Izrael? Mert létrejött az Izrael-ellenes blokk, amely Izrael terrorista politikája miatt nem jött volna létre. A hét hírét is elhallgatja minden oldal és adó. Izrael elkezdett jajgatni, hogy a palesztin hatóság „ismerje el” Izrael létét. Mire a palesztin hatóság azt üzente Izraelnek, hogy ezt boldogan megteszik, ha eljuttatják hozzájuk Izrael hivatalos és törvényes államhatárait tartalmazó térképét . . . .Ha...ha ...ha . . .