2010. október 29., péntek

OKTÓBER 29 – FIDESZ-BŰNÖZÉS ORSZÁGOS JELENSÉG

Reméljük, hogy a bíróság elitéli újra a Fidesz-bűnözőt és a rendőrségi visszaélést is. Jellemző, hogy a rendőrség egy fideszes szavára azonnal ugrik. A durva rendőrségi visszaélésről Pintér belügyminiszternek is nyilatkozni kéne.
A nyilvános képviselőtestületi ülésen bárki részt vehet, így Németh Imrének, a Mohács Jobbik egyik szimpatizánsának is joga van hozzá. Nem is tett mást, csak leült a hallgatóságnak fenntartott székek egyikére, várta, hogy elkezdődjön a testületi ülés. Nem történt rendzavarás egészen addig, amíg a biztonsági őr (természetesen jogtalanul) fel nem szólította, hogy hagyja el a termet. Ekkor Polgár Károly, a Jobbik Mohács elnöke, önkormányzati képviselő, a védelmére kelt. Hogy nagyobb hangsúlyt adjon szavának, gyorskötözővel odabilincselte magát Németh-hez. Ekkorra már a rendőrség is megérkezett, többszöri felszólítás után végül Polgár Károlyt és Németh Imrét is bilincsben elvezették a rendőrök - fejti ki a történteket Schindl. A Jobbik Mohácsi alapszervezete felháborítónak és egyben elszomorítónak tartja, hogy Mohácson ismét csorbultak az emberi jogok, a szólásszabadság és a demokrácia. A polgármester visszaélt hivatalával, a rendőrség pedig jogtalanul állította elő Polgár Károlyt és Németh Imrét. Természetesen megtesszük a szükséges lépéseket, feljelentést teszünk a rendőrök és Szekó József polgármester ellen hivatali visszaélés miatt, valamint az Önkormányzati Törvény megsértése miatt - tette hozzá az önkormányzati képviselő. (barikad részlet)
Nekünk csupán annyi a kérdésünk, hogy egy többszörösen büntetett előéletű figura hogyan lehet Fideszes polgármester? Kép SZKR-ból, a köpködős Szekó