2010. október 17., vasárnap

OKTÓBER 18 – ZAVAROS KÜLFÖLDI HÍREK

AMERIKAI VÉRFÜRDŐ
A WikiLeaks azt tervezi, hogy 400 ezer titkos dokumentomot tesz föl az oldalára az iraki háborúról. Bizonyos dokumentumok azt bizonyítják a NEWSWEEK szerint, hogy az amerikaiak is részt vettek a vérfürdőben (ezt a szót használták. A szerk.) Várható, hogy a New York Times, egy Nagy-Britannia-i lap és a Der Spiegel is közöl ezen anyagokból részleteket.
NYOMOZNAK A CSALÓ CÉG UTÁN
A Facebook már ott tart, hogy a személyes adatokat üzleti célból árusítja. Egész ipari és más ágazatok adatait gyűjtötték be és ezen adatokkal üzletelnek más cégekkel. Amerikai lapok már nyomoznak azon, hogyan lehetne a bűnöző zsidó oldalt elkapni jogi alapon. A cégvezető meséli a zsidó hálózatukat.
MERKELRŐL MÉG HALLGATNAK
Amerikába is eljutott Merkel kancellár kirohanásának a híre, a külföldi bűnözők ellen, egyelőre még csöndben vannak Amerikában az ügyről.
TECHNIKAI KÉRDÉSEK
New Yorkban egy férfi egy léggömbbel egy mobilt juttatott föl az űrbe, amely mobil visszaesett a Földre, miközben kitünő felvételeket csinált végig. Később részletesen ismertetjük az ügyet és a videót, mert sok homályos technikai dolog van az ügyben, amiről viszont sehol sem írnak.
CHILEI KÉRDÉSEK
A chilei bányászok történetében sehol sem írtak arról, még külföldi hírekben sem, hogy hány négyzetméteres, hány köbméteres helyiségben húzták meg magukat az első 17 napban? Hogy bírták ki a kevés és elhasznált levegővel? Volt-e nekik valami levegőszellőző friss levegőre? Milyen világítást használtak 17 napig? Hány napra való élelmük volt a 17 nap alatt? Mennyi ivóvizük volt a 17 nap alatt? Csupa lényeges kérdés, amiről eddig hallgatnak minden hírben.