2010. október 26., kedd

OKTÓBER 26 – BOLIVIÁBAN NEM DUMÁLNAK, HANEM CSELEKSZENEK

Kép: az igazságügy minisziszternő, népviseletben, a magyar kalocsai hímzéshez hasonló színekben
AHOL NINCSENEK ZSIDÓK
OTT MINDEN MŰKÖDIK ÉS FEJLŐDIK
Igazságügy-miniszter hétfőn fölesketett 700 új ügyvédet. Az új szakemberek előírt minimális fizetése 300 dollár lesz. Az ügyvédi kamarák profitszerzését megszüntetik, ahol 300, 400 és 500 dolláros fizetéseket emeltek föl. Az ünnepélyes eseményre a Legfelsőbb Bíróságon került sor, ahol a miniszter kihangsúlyozta, hogy „az embereket kell szolgálni a társadalmi igazságosság biztosítása érdekében és nem az üzleti hasznokat nézni”. (ABI alapján és kép) Kép: lecserélték a közigazgatásban a korrupt, csaló ügyvédeket, a jogosítványt a miniszter adta át minden új ügyvédnek

Miért van az, hogy az INDIÁNOK  azonnal és mindig tudnak helyesen cselekedni? Ott nincs 100 napos "türelmi idő"...., pláne nem 1 év múlva majd „megoldjuk” és hasonló zsidó aljasságok. Ez a gennyes buggyant narancslikudos bagázs a szarkőművesek bábjai, csak ezt tudják harsogni. Ha egy őshonos hazafi vezeti az országot, akkor  minden megy, mint a karikacsapás (ostorcsapás)! (1hozzászólás)

KORBÁCCSAL KELL KIVERNI MINDEN MARXISTA HAZUDOZÓT AZ EGYETEMEKRŐL ÉS A HAZAI KÖZIGAZGATÁSBÓL, INTÉZMÉNYEK ÉLÉRŐL

Vissza kell állítani az elfogott bűnözők számára a középkorban nagyon helyesen használt SZÉGYENFÁT. Ahol elfognak egy gyilkost, nagyobb tolvajt, annak a településnek a főterén 3 napra ehhez kell őket kikötni, hogy mindenki láthassa a mocskos pofájukat és csak utána vinni őket a fogdába, majd tárgyalásra. Ez a helyes sorrend. A vörösiszapos gyilkosoknál is ezzel kellett volna kezdeni.
Kép: több mint 100 gépkocsit nyelt el az iszap