2010. október 10., vasárnap

OKTÓBER 10 – BOLIVIÁBAN AZ ARANYBÁNYÁSZATOT FEJLESZTIK

BOLIVIAI HÍREK
Vidéken 20 ezer lakást építenek a szegényeknek, jelentették be hivatalosan. Bezzeg Magyarországon az állam nem épít lakásokat senkinek sem. Legfeljebb a cigányoknak.
Morales elnök a közeli napokban Ecuadorba látogat baráti meghívásra, ahol pár napja még cionista puccsot vertek le.
Az ENSZ emberjogi főbiztosa (képen) üdvözölte a rasszizmus ellen hozott törvényt, amit nem lesz könnyű megvalósítani, de derüre ad okot, mivel Bolivia  40 éves késésben volt ezzel a törvénnyel, mivel a korábbi diktatúrák alatt erről nem lehetett szó.
Hivatalosan bejelentették, hogy az aranybányászatot fejlesztik, nemcsak a kitermelés, hanem az ipar területén is. Ezt is államosítani akarják, mert eddig külföldi cégek bányászták ki- jelentette ki Morales elnök. Kétmillió dollárt fordítanak erre a fejlesztésre. A cikkből kiderült, hogy rengeteg értékes ásványi anyaguk van, amit eddig rabolhattak a maffiák, mert nem őrizték rendesen, de most ezer fős katonaságot telepítenek ezekre a helye kre, hogy ne bányásszanak illegálisan. Bezzeg Magyarországon, itt a cionista bűnözők az ország ásványkincseinek hasznát idegen maffiózók fölözik le és egy sor természeti kincsünk meg nincs kihasználva. Ez a hír is jó, mert Magyarországnak még ezer fő katonája sincsen!