2010. október 11., hétfő

OKTÓBER 11 – A FIDESZ ÁT AKARJA MENTENI A VÖRÖSBŰNÖZŐKET

MIÉRT VÉDIK A KOMMUNISTA GYILKOSOKAT ORBÁNÉK?
Azért védik őket foggal-körömmel, mert ha egy gyilkos bandánál alkalmaznák a mai jogszabályokat, akkor sorra jönnének elő a többi ügyek, a Gyurcsányi- bűnbada több ezres maffiózós tagjai is a vádlottak padján kötnének ki. Mi azonban:
 Nem fogadjuk el a Fidesz bűnözőmentő csomagját!
Jelenleg úgy állunk, hogy a Fidesz, mint kormánypárt a legnagyobb bűnöző, tömeggyilkos (eddig 8 haláleset) bandának a védelmében ügyeskedik, hogyan tudnák elsimítani az ügyet. Nem több száz, hanem több ezer károsult és áldozat van, a vörösgyilkosok miatt.

Állami irányítás alá vonják - államosítás helyett - a MAL-t, mondja a kétszinű narancsszajha.
Hogy képzeli ez a gennyes puhány patkány, hogy a "tulajdonosokat" meghagyja kaszálni, miközben ez NEMZETI VAGYON! Hiszen egy korábbi állami-nemzeti vagyon vettek maguknak bagóért a 90-es évek elején. Tehát már akkor lopás és csalás történt. Ha állami irányítás lesz, arra létre fognak hozni egy minisztériumot, egy felügyelő bizottságot, egy albizottságot, egy ellenőrző hivatalt, és még ki tudja mit, kb. 4000 zsidónak fognak adni hatalmas fizetéseket. Magyarul, legálisan pumpolják meg újra az adófizetőket. Ki nem lát át ezen az aljas trükkon? De a kétszinű árulókat mindenki kiveti magából, mint júdást, a gyilkost. (1hozzászólás)
Ma bemondták, hogy a zsidóvezetésű BKV-nál közel 2 ezer irodakukac van, akik annyi fizetést kapnak mint az összes budapesti buszsofőr. És eddig erről hallgattak. A BKV élén változatlanul egy zsidómaffia áll. Tarlós elvtárs mélyen hallgat ezekről az ügyekről. Kép: vörösgyilkos