2010. október 12., kedd

OKTÓBER 12 – LOPÓS ZSIDÓK

MIT KERESNEK A ZSIDÓK A LEVÉLTÁRAKBAN?
A Kurucinfó immár sokadik alkalommal foglalkozik Karsai László zsidó „történész” viselt dolgaival. Most csak arra szeretnénk emlékeztetni, hogy Karsai a hazai lapok, tévék ügyeletes megmondója nyilaskérdésekben és holokauszt-témában. Szerinte ugyanis a magyarok „csinálták” a holokusztot is. Korábban emlékeztettünk arra is, hogy Karsai jó családba született, mert édesapja szintén ügyeletes történész volt a Rákosi-Kádár-rendszerben és ontotta magából a marxista hazugságkönyveket, amelyek szellemi mérgezései még ma is hatnak, főleg az iskolai oktatásban. A fenti oldalon megtudjuk, hogy Karsai volt ez egyik főszereplő abban, hogy a magyar értékes történeti anyagok másolatait Izraelbe eljuttatta (közönséges lopás), de mellette ott van a szintén zsidó Kenedi János is, akire pedig a hazai kommunista ügynökök adatait bízták rá. Van még egy harmadik jómadár is, Kovács Tamás (képen, a Pannon Egyetem oldaláról), aki az országos levéltárban garázdálkodik és főfő nyilas szakértőnek állítja be magát. De ezzel a sornak még nincs vége. Ott van a jehudák által vezetett Hír-TV is. Ahol az „Ősök tere” című műsort évek óta adják, a nézők teljes félrevezetése miatt. Ők „tudományos” értékűnek próbálják feltüntetni a magyarellenes agymosodájukat (Maráczi Tamás- Békés Márton), de mindig azonos szellemi körből választanak szereplőket. Alább a legutóbbi adásuk reklámja:
„Nyilas állambiztonság 1944-45, A törvénytelen nyilaspuccs után azonnal megkezdődik a nemzetiszocialista pártállam kiépítése. 1944. október közepétől 1945. április elejéig a Szálasi-féle belügyminisztériumot többszörösére duzzasztják. Korlátlan hatalmat adva a tárcának. Megalakul a magyar Gestapo, létrehozzák a Nemzeti Számonkérés Szervezetét, pártszolgálatosok lepik el az utcákat, katonai szervezetté alakítják a csendőrséget. A háború előrehaladtával a nyilas-kabinet folyton nyugat felé hátrál: nyomában terror, halálmenetek és politikai gyilkosságok járnak. Nyilas állambiztonság - őrültek kezében a rendvédelem. A stúdióban: Kovács Tamás történész és Kovács Zoltán András történész „ Kép: a Nemzetvezető
Már ebben a pár sorba is tömény hazugságokat csempésztek be, elég csak a nyilaspuccs nevű kommunista hazugságra utalni. Ugyanis az teljesen törvényes hatalomátadás volt Horthy részéről. Bár most lenne nálunk annyi törvényesség, mint ami 1944-ben volt. Még egyet. Magyarországon nem nyilas-terror, hanem zsidóterror volt és van. Most is ez van, ahogy halljuk a magyar népirtásról szóló vörösiszapos hírekből.