2010. október 7., csütörtök

OKTÓBER 7 – SZOMORÚ VILÁGHÍR

VÖRÖSGYILKOS KOMMUNISTÁK MIATT
KERÜLTÜNK A VILÁGSAJTÓBA!

„Vörös óceánról is szólnak az iszapos világhírek”

"A magyar állam büntető feljelentést tesz a MAL Zrt. ellen halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt." (MR és kép felhasználása)

Miért csak a negyedik napon jutott eszébe Orbánnak a helyszínre menni? Miért nem az első napon? Amikor neki ez kötelessége lett volna. A köztársasági elnök sem ment le a helyszínre az első nap, hanem csak a pesti kórházba látogatott el. Ezeknek a magatartásoknak üzenet értéke van. Mi megmondjuk, hogy miért csak most ment le Orbán a helyszínre? Azért, mert a helyi áldozatok bejelentték tegnap a kárigényüket és ott napokkal előtte már megjelentek a nagy külföldi hírügynökségek tudósítói (BBC, AP, CNN, stb.) Külföldön azonnal fölmérték a helyzet súlyosságát, azért kerültünk külföldön ilyen bűnözési hír kapcsán a címoldalakra. Hát Orbán azért most ment le, hogy a nemzetközi sajtó jelenlétét is kihasználja maga és kormánya reklámozására. Ezt tudják művelni a cionkommunisták. Megint állami bűnözés miatt kerültünk a világsajtó figyelmébe!
Meg kell még újra és újra jegyeznünk, hogy hazug és félrevezető volt minden olyan hír, amiben azt állították, hogy évekkel korábban és most is műszakilag, hatóságilag rendben volt minden. Ilyen hatalmas tározót csak vastag vasbeton falak között lehetett volna tartani és lakott területektől messze távol! Tehát azok, akik a kommunista rendszer alatt erre engedélyt adtak, azt máig is érvényesnek tartották a mai hatóságok és hivatalok. Gyilkosok!