2010. október 6., szerda

OKTÓBER 6 - VEGYES KÜLFÖLDI HÍREK

KÜLFÖLDI HÍREK
Ecuadorban országos szükségállapotot vezetnek be október 8-tól, az elnök népszerűsége növekszik a levert puccs óta. Az áruló rendőrvezetők miatt újraszervezik a rendőrséget. (presstv)
NATO KAMIONOKAT NAPONTA FELGYÚJTANAK
Pakisztánban immár egy éve szinte hetente, naponta gyújtanak fel NATO kamionokat, amelyek az afgán megszállókat segítenék. A külföldi tévék mutatták, hogy az amerikai gengszterek olcsó pakisztáni sofőröket használnak erre a célra, akik java emiatt a támadások miatt meghal. Mai 9 órás hírekben bemondták, hogy a tálíbokat be akarják venni az afgán kormányba és a NATO csapatok kivonsásáról fognak tárgyalni.
IRÁNT NEM SIKERÜL LEJÁRATNI
Hazai tévék mutatták, hogy a 2001-es WTC merénylet hivatalos meséjét sem Amerikában, sem a világban már nem hiszik el. Obama köpködő, utálkozó szövege teljesen hiábavaló, ezt jelentette ki az iráni elnök is. Sok jel arra mutat, hogy a cionisták visszavonulót fújnak, miközben új provokációkon törik a fejüket. Akárcsak Magyarországon.
AFGANISZTÁN













A sok amputált amerikai katona tovább növeli a hadseregen belüli feszültséget, amerikai oldal és kép. Az amerikai hadseregben szigorítják a megfigyeléseket, nehogy titkos adatokat adjanak át a WIKILEAKS oldalnak.





AZ ŰRSZEMÉT IS SOK


Nemcsak a földi szeméttel van baj, hanem az űrszeméttel is, ami még halálos is lehet.
Az eset Kínában, Jiangxi tartományában történt. A falu lakosai csak egy bocsánatkérő üzenetet kaptak, miután a Chang'e II Hold-szonda indítása után házaik mellé zuhant egy űrszemét. A falusiak egy hatalmas ricsajra ébredtek október 4-én éjjel. Azt hitték, földrengés készül. Pénteken találtak rá a rakéta hatalmas darabjára. Az űrszemét szerencsére nem okozott testi sérülést és anyagi károkat. A Chang'e II a kínaiak második szondája, amit a Hold felé küldenek. (hir24, részlet) Kép: balra a kínai Hold-rakéta darabja, jobbra egy 70 kg-os rakétadarab Szaud Arábiában sok évvel ezelőtt, ezek nem tudnak már elégni az űrben és leesnek
CHILEI BÁNYA AZ ŰRBŐL
Egy sivatagban található a bánya, ahol a 33 bányász még kitart.
MÉRSÉKELT ISZLÁM?
A zsidó propaganda próbálja beültetni az emberek fülébe, hogy van egy mérsékelt, egy jó iszlám és van egy szélsőséges, terrorista iszlám. Az egész egy nagy hazugság! Az iszlám hódító vallás, amelyet katonai és gyilkossági eszközökkel is terjeszthetnek, ezt írják elő a Korán parancsai, amelyet Mohamed fogalmazott írásba, a zsidó tanokból merítve. Nálunk a zsidó rádiók évek óta arab-iszlám nyűszítő zenéket adnak, hogy a magyarok ideiegeit ezzel is kikészítsék. Iskolákban is ezt az arab zenei szemetet terjesztik.

Kép: iszlám élősködők a németeknél