2009. augusztus 16., vasárnap

AUGUSZTUS 16 – MEGINT HAZUDIK ÉS USZÍT A NÉPSZABADSÁG




Kezdődött mindez a II. világháború előtti és alatti eseményekkel. Amikor Magyarországon a magyar állampolgárokat származásuk, hitük és vallásuk miatt jogfosztottá, s ezáltal bűnbakká, áldozati báránnyá tették, feláldozva őket a hőzöngő kisebbség nacionalista mezbe bújtatott oltárán. Kéjesen figyelték egoista vágyaik kiteljesedését, majd nacionalizmusukat és "magyartudatukat" isteni rangra emelték. (NOL, aug.16.,részlet)


Tájékoztatjuk a Szabad Nép jogutódját, hogy azok a magyar állampolgárok az akkori magyar állam esküdt ellenségei voltak és ezt tetteikkel is bizonyították. Tehát az összes állításuk hazugság. Az pedig hogy a magyaroknak magyartudatuk volt és van, az miért bántja a Népszabadságot?

DOSZPOT PÉTER ÚJBÓL RÁGALMAZ

A Magyarok Nyilai tevékenysége úgy tűnik, igazolja, hogy létezik magyar terrorizmus. Ráadásul a magukat nemzeti keresztények valló radikális személyek és csoportok az iszlámmal is szimpatizálnak. Ezek a csoportok vajon a belső társadalmi feszültségek farvizén jönnek létre, vagy lehet külső támogatottságuk is? Bár korábban nem hittem benne, magam is úgy látom, nálunk is megjelent a terrorizmus. Teljesen reális, hogy a globális és a hazai terrorszervezetek megtalálják egymást. Ehhez a tevékenységhez pénz kell, és ideológiai alapon a támogatások könnyebben megszerezhetők. Ez a világon mindenütt így van, nem véletlenül figyelik a titkosszolgálatok ezeket a csoportokat. (Hetek,részlet)

A zsidó lap tényként közli a fenti szervezetet, amely valójában nem létezik, egy kitaláció. Bár abban igaza van Doszpotnak, hogy az alábbiak közül Rózsa-Eduardó fölvette az iszlám vallást és ezt rákényszerítette Magyarosi Árpádra is. (képeken) Doszpot Péter, egykori főnyomozó valószínűleg ezekre a magyar állampolgárságú, de nemzetközi zsidó terroristákra gondolhatott:
Rózsa Flores Eduardo
Tóásó Előd
Magyarosi Árpád
Révész Tibor
Dudog Gábor
Gáspár Dániel
Tamás Lajos