2009. augusztus 24., hétfő

AUGUSZTUS 24 – A SVÉDEK KITARTANAK




LEGYILKOLT PALESZTÍNOK
SZERVEIVEL KERESKEDIK IZRAEL



A svéd TV reggeli programjában megkérdezték az Aftonbladet fõszerkesztõjét az izraeli szervkereskedelemmel kapcsolatban írt cikkrõl. A fõszerkesztõ kifejtette, hogy nem bánt meg semmit, mert több palesztín forrás megerõsítette, hogy az izraeliek kezére került legyilkolt palesztínok testét kiürítve kapták vissza. A további vizsgálódás pedig lehetetlen, mert az izraeli hatóságok nem engedik be a svéd ujságírókat Izraelbe újabban. A mai Aftonbladet egyik cikke mást sejt az izraeli kormány felháborodása mögött. Az EU külügyminisztereinek soros elnöke épp most Carl Bildt és Izrael figyelmeztetést akar küldeni az EU felé. Tulajdonképpen a zsidók nem is az Aftonbladet lapot támadják, hanem a svéd politikusokat. A mai lapok szerint Svédország után Norvégiát is az antiszemiták listájára tették Izraelben, mert a norvégok megünnepelték egy ismert szerzõjük születésnapját, aki a héberek szerint antiszemitának van elkönyvelve. A Svéd Újságíró Szövetség ma írásbeli tiltakozást ad át az izraeli nagykövetségnek, hogy durván beavatkoztak a sajtószabadságba.
Megjegyzés: Az izraeli szervkereskedelem bizonyított, mert az USA-ban pár héttel ezelőtt tucatnyi rabbit vettek õrizetbe, akik évtizedekig folytatták piszkos üzelmeiket. Miért nem támadták ezek a sakálok azonnal Obamát is, mert nem állította le a vizsgálatot az ügyben? Vagy talán az elkezdett cirkusz figyelmeztetés lenne az USA felé, hogy "senki sem kivánatos Izraelbe, aki bemocskolja a világ legerkölcsösebb hadseregét, az izraelit" - mondták a libermannok a Knesszetben. Elgondolkozhatunk még azon, hogy Magyarországon ugyan mikor áll ki az ujságírók szövetsége, ha támadás éri a nemzetet? Nálunk pont az ellenkezõjét tapasztalhatjuk, hogy a média vonító sakálai épp a nemzet ellen üvöltenek. (tudósítónktól) Kép: lefogott rabbik USA-ban és Libermann az izraeli külügyminiszter
Magyarországon Rákosi óta ugyanaz az újságírószerevezet (MUOSZ) működik, 100 %-os zsidó vezetéssel. Keresztény és más kisebb újságírószerevezetekről ugyanez mondható el. Magyarországon a lapkiadás 80 %-át négy nagy külföldi zsidócég tartja a markában. Ezért:




NINCS SAJTÓSZABADSÁG
MAGYARORSZÁGON.