2009. augusztus 22., szombat

AUGUSZTUS 22 – SVÉDORSZÁGGAL SZÓRAKOZIK IZRAEL


A hazai közvéleményt csak futólag tájékoztatták az amerikai zsidórabbik nagyszabású szervkereskedelemi üzleteiről és csalásairól. Itthon ez nem volt téma. Azt is csak egy tévé mutatta, amikor Romániában zsidók embriókkal csaltak és üzleteltek nagyban, akikre aztán kommandósok csaptak le. Ennek az ügynek sem tudjuk a folytatását, hiszen a hazai rémhírek mindent elnyomnak. Az a hír sem kapott nagyobb nyilvánosságot, amikor egy svéd lapban a holocsalókat leplezték le, ki tudja hanyadszor már. Alább ezekhez a témákhoz kapcsolódó hozzászólásokból idézünk.

SVÉDORSZÁGI HÍREK

Izrael védelmiminisztere Ehud Barak perelni akarja a svéd Aftonblad újság riporterét, aki közzétette az izraeli hadsereg emberi szervkereskedelemmel foglalkozó cikkét. Ehud Barak szerint az izraeli hadsereg a legerkölcsösebb az egész világon. A diplomáciai ellentétek miatt a svéd külügy bekérette az izraeli nagykövetet. A nagykövet követelte, hogy Svédország határozottan itélje el az Aftonbladban közzétett és az izraeli hadsereget kompomittáló cikket. A svéd álláspont szerint nem foglakozunk azzal, hogy mit írnak az ujságok és nem határolódunk el tõle. Ez így működik nálunk - mondta Carl Bildt svéd külügyminiszter. Mindezek után kétséges, hogy a svéd külügyminiszter utazik-e tíz nap mulva a tervezett izraeli útjára. Kommentár: A pofátlanság teteje, amit Izrael akar kicsikarni minden ország politikájából, hogy garanciát kérnek elõre a vazallusi szerepkörhöz. Ha van megtestesült Sátán, akkor az a zsidóságba bújt bele. Sokáig nem értettem Carl Bildt álláspontját, mert közismert Izrael seggnyaló volt mindig. A pálfordúlás oka az lehet, hogy a svéd politika jelenleg az USA-nak nyal. Bush ideje alatt ildomos volt lágyan kezelni az izraeli banditákat, de most Obama alatt kissé hűvös lett a viszony az USA és Izrael között. Tehát Carl Bildt inkább Obamának dörzsöl. Ez is valami. És kinek dörzsöl a szerencsétlen magyar politika?

MEGEREDT A SVÉDEK NYELVE

Az ügy folytatása. A legnagyobb polgári napilap a Svenska Dagbladet vezércikke is felkapta az Aftonbladet izraeli szervkereskedelem témát ezzel a címmel: A sajtószabadságnak nincs miért elnézést kérnie. A cikk azzal a seggnyalással kezdi, hogy az Aftonbladet cikke egy ősi antiszemita összeesküvéstémát vet fel napjainkra levetítve, viszont nagyon elitéli azt, hogy Svédország Tel Aviv-i nagykövete elnézést kért Izraeltől, a cikk miatt. Az Aftonbladet vezércikk írója Helle Klein (leszbikus rosszlány) így reagált:" A svéd sajtószabadság forog veszélyben." Az ellenzék követeli, hogy a svéd külügy hívja haza az izraeli nagykövetét, aki mellesleg szintén zsidó. Aztán korábbi esetek kapcsán összehasonlításokat tesznek pl. a Mohammed karikatúra felbukkanásakor hogyan reagáltak egyesek az ügyre. Az összehasonlítások nem szerencsések, mert egy vallási témát akar összehasonlítani egy megtörtént mai esettel és arra megy ki, hogy elmaszatolja a valódi problémát. A vezércikk azzal fejezi be hogy "A mi szólásszabadságunk sérthetetlen és az állam nem kérhet bocsánatot külföldtõl." A szervkereskedelem témát említve van egy törökök által készített filmben, a Farkasok völgyé-ben, - amelyet Magyaroszágon nem mutattak be – olyan jelenet ahol a lemészárolt iraki hullákból kiszedett szerveket postázták Izraelbe. A zsidóknak nincsenek erkölcsi gátlásaik, mert a vallásuk tiltja a zsidók darabolását, de nem tiltaja az állat kategóriába tartozó gojokét. Azaz a gojok ellenében minden megengedett. Az indiai zsidó, Salman Rushdie közel húsz éve kigúgonyolta az iszlámot a Sátáni versek c. könyvében, de sokkal mocskosabb a zsidók hittankönyve a Tóra és a Talmud. Miért nem írnak erről? Miért nem adják ki ezek szennyes szövegeit? Azért, mert a csodálatos keresztény egyházunk tiltakozna ellene legjobban. Épp most néztem a Duna TV-ben, hogy az Aug.20-i ünnepségeket a zsidó érsek celebrálta és a zsidók osztogatták a kitüntetéseket is.

A HAZAI HELYZETRŐL

Valóban, mi köze az államnak, hogy az ország többszáz lapja közül ki nyal és ki nem nyal Izraelnek? De vetítsük le a témát Magyarhonra. Az érthetõ, hogy a jelenleg uralmon lévõ héber hitközség elhallgat minden Izrael ellenes ügyet, de mit csinál az ellenzék? Hja, hogy nekik jaffa-narancs a szimbólumuk? A legbutább analfabétának is észre kellene venni, hogy itt valami nincs rendjén. A magyar tömeg nagyon könnyen rászedhető és sohasem tanul a korábbi rossz esetekbõl. Az Aug.20-i egyházi ünnepségeken a héber érsek felsorolta a magyarságnak, hogy melyek a legeslegnagyobb bűnök, melyektől tartózkodnia kell. Ezek között szerepel az antiszemitizmus és hivatkozott ez a nyomorult beküldött patkány érsek István király intelmeire is, melyben a soknyelvű országot méltatta. (Szent István Intelmeinek eredeti latin szövegét teljesen kiforgatják, meghamisítják a zsidók. Az ezer évvel ezelőtti, teljesen más viszonyokat ráhúzzák a mai viszonyainkra. Tény, hogy egyetlen Szent Istvánnnak tulajdonított szövegben sem szerepel az, hogy az idegen, külföldi bűnözőket be kellene engedni az országba. Mert a kédést így kell feltenni. Az meg végképp nincs benne a latin szövegekben, hogy a külföldi bűnözőknek mindent meg kell engedni, hiszen ismerjük az István-i törvénykezést, amikor még a tyúklopásért is kézlevágás járt. A szerk.) Prohászka Ottokár viszont másképp nyilatkozott: "A mi korunkban ez a politikai bölcsesség már rég idejét múlta, s mindenki az egyfajú, egynyelvű, egyvallású országot tartja a leghatalmasabbnak, lévén az egység mindig erő, s sokszerűség mindíg valamiféle széthúzás, gyöngeség." (Prohászka: Az egységes Magyarország. 1902) (1 hozzászólás)