2009. augusztus 26., szerda

AUGUSZTUS 26 – A RENDŐRSÉG MÁR SOKSZOR LEBUKOTT






A RENDŐRSÉG HÜLYÉNEK


NÉZI A KÖZVÉLEMÉNYT?









A lapok és az olvasók véleményeit vizsgálva egyre nagyobb a zűrzavar a cigánygyilkosságok körül. Itt van mindjárt a tarnabodi eset, melynek kapcsán három cigánysuttyót vettek õrizetbe 11 hónapig. A debreceni nagysikerű rendőrségi akció után azonnal kiengedték a három gyanúsítottat. Hogyan lehet ilyen gyors összefüggést felfedezni a két eset között rendõrségi szemszögbõl nézve? Nagyon egyszerű a válasz. Úgy, hogy az egész komédia forgatókönyvét elõre megírták a rendőrségnek. Petőfi Attila szerint a három cigány kezén és ruháján lőpormaradványokat fedeztek fel és ezért vették õket őrizetbe. Valószínüleg egy afrikai oroszlánvadászaton vett részt a három gádzsó és ott tapadt rájuk a lőpor. Arra nem gondolt senki, hogy a három roma lezárása után a saját bandájuk követte el a többi gyilkosságot, hogy igazolják a bebörtönzöttek ártatlanságát? Ezek az ügyek egyre több kérdőjelet hagynak maguk után, miközben a rendõrség összevissza beszél és próbálja a magabiztosság látszatát kelteni. Már azt is tudják, hogy a majd bebörtönzött feltételezett tettesek, hogyan fogják magukat érezni a börtönben. Az egyik pszichés pszichiáter szerint probléma lehet, ha valakinek horogkereszt van a testére tetoválva. Hát persze, fõleg ha a börtönlakók kilencven százalléka cigány. Nem kellene talán kiengedni őket? (1hozzászólás)

Teljesen logikus a fenti feltételezés. Ugyanis a cigányok jellegzetessége a bűnözésben, hogy szeretik másokkal „elvitetni a balhét”. Ezért használnak fel sokszor kiskorúakat bűnözére, mert őket nem lehet büntetni. Teljesen elképzelhető, hogy egymás közötti leszámolásra nem kell a cigányokat túl sokat bíztatni, hiszen a lapok tele vannak ilyen hírekkel. Elképzelhető, hogy három suttyóval végeztették el a megtévesztési műveletet. Az összes 6 gyilkosság felfedezése és ezek nyomozásai mind tele voltak csalásokkal. A legemlékezetesebb a Tatárszentgyörgyi eset, ahol a rendőrök eleve hibákat követtek el. Teljesen biztos, hogy mind a 6 gyilkosság „megrendelt volt”. Könnyű kitalálni kik voltak a megrendelők. És az is biztos, hogy a kivitelezők nem ingyen lődöztek....
Ezeket a nevetséges képeket tették közzé, hivatalosan.

A felső képen a debreceni kocsmában elfogottak személyes tárgyai...Hol vannak a térképek? Amiket emlegettek...

A TV-ben azt mondták 6 fegyvert találtak, köztük tácsöveset is. Miért nem mutatják ezeket? Miért ilyen sötét és rossz képet adnak?

A felső képen olyan mintha egy boxer lenne, géppisztoly tárak? És talán valami kés? Nem lehet tudni hol készült a kép?