2009. augusztus 17., hétfő

AUGUSZTUS 17 – ALJAS HAZUGSÁGOK A HUNNIA ELLEN




Draskovics Hazugsággyára és a szennysajtó terjeszti azt a hazugságot, hogy a Budaházy által készített ilyen nevű honlap terrorista oldal lenne. Gyuri Magyarország ősi nevét használta, amelyet Széchenyi is használt egyik nagy művében. Budaházyék szerették volna hivatalosan bejegyezni a HUNNA-alapítványt, de a cionvezérelte bíróság kétszer is megtagadta tőlük. Az egész tervezetet teljesen törvénytisztelő módon akarták megvalósítani és most 2009-ben hamisan mutatják be. Alább a HUNNIA története. Kép: Budaházy lovon

Hunnia („az eredeti Magyarország”) egy „nemzeti radikális” társadalmi mozgalom. Célkitűzése a Kárpát-medencében élő magyar emberek összefogása és támogatása kulturális, gazdasági és politikai szinten is. Célja az „eredeti Magyarország” megteremtése és kiépítése a jelenlegi intézményi rendszer mellett, párhuzamosan, mintegy „árnyékállamként” működve. A mozgalmat Toroczkai László és Budaházy György indította 2007-ben.

A HUNNIA TÖRTÉNETE


Hunnia létrehozásának ötlete Toroczkai László fejéből pattant ki, s Budaházy Györggyel közösen, egy 2007. április 21-én[1], „A Kezdet napjára” keresztelt rendezvényen „kiáltották ki”. 2007 szeptemberében Budaházy György és Toroczkai László bejegyzési kérelmet fogalmazott meg a Pest Megyei Bírósághoz a Hunnia „egy eredeti Magyarország” Alapítvány létrehozására, hogy a mai magyar törvényeknek megfelelő környezetbe helyezzék elképzelésüket. Az eljáró hatóságok a kérelmezők „közelmúltbéli szerepléseire” hivatkozva megtagadták a bejegyzést. Az alapítók fellebbeztek a döntés ellen, mivel szerintük politikai okokból utasították el a kérelmet, ami alkotmányellenes. A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla - a fenti indokok miatt - megváltoztatta az elutasítás indoklását, s azzal az indokkal hagyta helyben az elutasító döntést, hogy egy alapítvány nem foglalkozhat környezetvédelemmel.
HÁROMSZOR FOGUNK VISSZACSAPNI
Miként Ludas Matyi, háromszor fogunk visszacsapni a karikásostorral a cionsita hazudozók mocskos képére.