2009. augusztus 26., szerda

AUGUSZTUS 26 - SZENZÁCIÓS BEJELENTÉS

MEG...DÖNT....HETETLEN.....BIZONY.......ÍTÉKOK

Miután a zsidósajtó több hónapja jól fölgerjesztette a gyilkosok utáni érdeklődést, csak azért, hogy a hazai vérszívóinkról ne kelljen beszélni, ezért a rendőrség hihetetlen gyorsan és meglepően "elfogta" a "valódi" gyilkosokat.

ZSIDÓK GYILKOLTÁK A CIGÁNYOKAT?

Ez így első hallásra hihetetlennek tünik, de a rendőrség mégis ezt állítja, hogy a zsidó testvérpár volt a tettes. Most már értjük miért nem mutatják a képüket és nevüket. Persze, hogy valóban ők lettek volna a gyilkosok (9 helyszínen 6 gyilkosság), ebben nem hiszünk továbbra sem. A rendőrségnek a megbízókat kellett volna megnevezniük és ezt várjuk immár hónapok óta..
Ezeket emlegették megdönthetetlen bizonyítékoknak: DNS minta, Koszovóban szolgált, 1995-ben szélsőséges szervezet tagja volt, résztvett a debreceni zsinagóga gyújtogatásban, telefonkártya, horogkereszt a lábán (egy zsidónak????), 6 db fegyver, távcsöves vadászpuska, térképek, stb.)

EZ MÉG COLOMBÓ HADNAGYNAK

IS SOK LENNE
Ez olyan mint egy krimidarab. A rendőrség összegyűjtötte a megfelelő kellékeket és most már csak a társadalom száján kéne lenyomkodni ezeket a hülyeségeket. Még egy apróság. Micsoda véletlen, hogy a debreceni kocsmában, pont akkor és ott, mind a 4 gyilkosvádlott megjelent. Csak azért, hogy a kommandósok lecsapjanak rájuk. Mellesleg Debrecen a zsidóbűnök vidéki fővárosa. Kép: a főrendőrök