2009. augusztus 29., szombat

AUGUSZTUS 29 - NEVETSÉGES SZEMFÉNYVESZTÉS



IZRAEL NEM AKAR


PALESZTÍN ÁLLAMOT



A héten zarándokolt el Benjamin Netanyehu Londonba, hogy találkozzon Gordon Brown angol miniszterelnökkel. A találkozó témája, amit Barack Obama sürgetett, hogy elősegítsék a palesztín-izraeli kettősállam létrejöttét és az illegális izraeli telepesek terjeszkedésének vessenek véget. A négyórás tárgyalás után nem tartottak sajtótájékoztatót. Ez önmagáert beszél. Kiszívárgott izraeli források szerint Netanyahu nem engedhet, mert akkor elveszítheti a választásokat. Izrael egy hajszálnyit sem akar engedni és hallani sem akar a kettősállamról, sõt tovább terjeszkedik a palesztín területeken. Csütörtökön találkozott Netanyahu Angela Merkel kancelláral, de sajtótájékoztatót itt sem tartottak, sõt csodák csodája a hátulról vezényelt judeó média csendet parancsolt a lakájainak és még a teletext oldalán megjelent rövid hírt is eltüntették. És akkor még egyesek azt állítják, hogy nincs összeesküvés és nincs zsidóuralom a médiában. Szeptember 1-én találkozott volna Netanyahu Carl Bildt svéd külügyminiszterrel, aki épp most az EU soros elnöke, de az ismert illegális szervkereskedelemmel ezt a találkozót eddig megtorpedózta Izrael. Izrael követelései teljesíthetetlenek. Követeli pl. az iráni atomprogram leállítását és Irán elszigetelését. Ez azt jelentené a gyakorlatban, hogy Iránt is Irak sorsára akarnák juttatni. Ismert a Clinton elnök által létrehozott un. Oslói-megállapodás Yizak Rabin és Arafat között, de ennek a folyamatnak véget vetett egy pisztolylövéssel egy fanatikus cionista a testőrök ásítozásai közepette. Az ügyet nagyon könnyen sínre lehetne tenni, ha az USA megvonná az Izraelnek renszeresen folyósított somilliárdos segélyt, de Obama is tudja, hogy ő sem hallhatalan és talán még egy kis héber vér is csörgedezik ereiben. Marad tehát minden a régiben és a világ bámészkodó tömegei szótlanul könyvelik el, hogy tovább hülyítik õket. (1hozzászólás)
Megjegyezés: A magyar wikipediaban Rabinról semmit sem írnak. Jellemző. A hazai tévéből a vérkommunista Merkel kancellárról olyan kép jön le, mintha ő lenne a legnagyobb követe és érdekképviselője Izraelnek. S ezt pimasz nőt a közelmúltban ünnepelték Sopron mellett, az 1989-es keletnémetek kiengedése kapcsán. Ez az egész izraeli tárgyalási cirkusz közönséges szemfényvesztés a világ számára. Nekik ez semmibe sem kerül. A forgatókönyv évtizedek óta a következő. Izrael - úgymond – tárgyalni akar, de az USA mindig akadékoskodik. Tehát megvan a bűnbak. Vagy az USA engedne (látszatra), de az izraeli héjják ezt mindig megakadályozzák. Ezt az olcsó trükköt követik mindig, ha időt kell húzni. Kép: izraeli elnök Mitchell megbízottal

Kép: Amikor még szép volt minden. A kép tökéletesen kifejezi a cionisták politikáját. Clinton az Orális-szobáról elhíresült elnök, Rabin, akit egy terrorista úgy lőtt le mint egy kutyát, s Arafatot a zsidók mérgezték meg.