2009. augusztus 25., kedd

AUGUSZTUS 26 – CSALÓ ZSIDÓSZERVEZETEK


Az igazi döbbenet:
Magyarországon kétszázezren éheznek!

Veszprém utcáit járják holnap a hazai hírességek és sportoló
k a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal kézen fogva, hogy adományokat gyűjtsenek a rászoruló gyermekeknek. Nehéz pontosan megbecsülni még a szakembereknek is, de mintegy húszezer éhező gyermekről tudnak ma Magyarországon. Ez a szám kellőképpen rámutat arra, hogy bőven szükség van a segítségre, s ennek érdekében a hírességek nemcsak szavakban, de tettekben is felhívják a figyelmet a probléma súlyosságára. "Két gyermekem van, s családapaként én is fontosnak tartom, hogy a gyermekeim biztonságosan éljenek, legyen mit enniük és nem extra dolgokra gondolok itt, hanem alapvető élelmiszerekre. Az elmúlt 13 évben én is érzékenyebben állok ehhez a témához, ahol tudok segítek" - mondta a STOP-nak Kárász Róbert, aki riporterkedése során rengeteg szegény magyarországi régióban járt, s egyetlen családtól sem távozott úgy, hogy ne segített volna a rászorulókon. "Dolgoztunk már együtt a Bapstista Szeretetszolgálattal, amikor Jakupcsek Gabival a Világ árvái című dokumentumfilmet forgattuk, ekkor jelképesen fogadhattak örökbe gyermekeket a nézők. Most is örömmel vállaltam el ezt a feladatot, ugyanakkor szomorú arccal állok az egészhez, hogy Magyarországon sajnos ilyen helyzetben élők is vannak. Holnap Veszprémben megpróbáljuk megnyitni az emberek szívét és pénztárcáját, s úgy gondolom, hogy minden érző ember gondol majd a nehezebb sorsú gyermekekre is" - mesélte a műsorvezető. (stophu, részlet)

MEG KELL A SZÍVNEK SZAKADNI

Ilyen hallatlan pofátlanságra is csak a zsidók képesek. Kéjelegve írnak a kifosztott magyarok nyomoráról és közben magukat jótékonykodó humanistáknak állítják be. A cikkben minden említett név és szervezet: zsidó. Kép: Kárász, a beszédhibás
A fentebb említett Baptista Szeretetszolgálatnak még a neve is csalás, mert semmi közük a szeretethez, hanem egy üzletelő alapítványról van szó, amely messzemenő államí támogatásban is részesül. Ennek a képviselője utazott pár hónapja Boliviába meglátogatni a börtönben lévő egyik terroristát. Bolivia Magyarországtól legalább 30 ezer km-re van, de Vácon raboskodó, ártatlanul fogvatartott Budaházyhoz ez a szervezet nem megy látogatóba.