2009. augusztus 25., kedd

AUGUSZTUS 25 – HVG FÓRUMBÓL VÉLEMÉNYEK


Sajnos a Rend Őreinek az eddigi munkája nem jelenti azt, hogy biztosan a valódi tetteseket fogták el. Arról már nem beszélve, hogy felfegyverzett cigányhordák riogatják a tisztességes dolgozó embereket. Igen kérem..Én is és még sokan mások is félünk, és nem a Magyar Gárdától, hanem a kormány által feltüzelt csőcseléktől (1 hozzászólás)

Állítólag a rendõrség még minimum három gyanúsítottat keres. A világon még nem volt olyan sorozatgyilkosság, melyet összeverõdött bandák hajtottak végre. A sorozatgyilkosok szinte kivétel nélkül egyedülálló személyek voltak. Ne tudná ezt a buta rendõrség? De tudják néhányan, de az egész cirkusz másra megy ki. A feldobott 100 milliós összeg után rengeteg feljelentés érkezett be és most végigvizsgálják a "náci"vonalat azzal az indokkal, hogy keresik a gyilkosokat. Régi kifinomított ávós taktika. Tűrjed magyar, ha bírod még. (2 hozzászólás)

A helyzet az, hogy én még csak rossz helyen sem éltem soha. Nem is vegyültem úgymond alacsonyabb műveltségű közegbe. Mégis tízes nagyságrendű a cigányokkal történő ügyeim száma. Késsel fenyegetés, verekedés, kocsi feltörés, lakásba betörés, hogy csak néhányat említsek. Eléggé felháborít, hogy ezekkel az elszabadult ösztönű, össze-vissza hazudozó emberekkel nem lehet mit kezdeni. Mikor például hajnali kettőkor rendez bulit a negyven tagú család az utcában. Az is felháborít, hogy ezek három szintes villákban nyomják a Mercédesz-ekkel, amit az utcán gyerekkocsival sétálgató terhes anya fülese alapján feltört kocsik eladásából szereztek. És nem megy ki az Apeh és a rendőrség rendet tenni. Na, és akkor mit szóljanak azok, akiknek a szomszédjában randalíroznak a cigányok? Előítéletek? Nem, hanem tapasztalat. Az életből vett példák, mindennapi megfigyelés. Szóval nagy igény lenne a tarthatatlan helyzet megoldására. Hát ezek a lövöldözősök - ha nem is korrekten -, de tettek valamit ennek érdekében. Tökéletesen minősítik a kommunista kormányt és a rendőrséget. Azok impotenciáját, töketlenségét. Nincs ebben semmi lelki törés, egyszerűen senki sem szereti, ha primitív emberek bűnözéseitől kell rettegni. A társadalom nem szereti ezt. Nem a szőnyeg alá kellene söpörni a problémákat, hanem megoldani. Punktum.(3 hozzászólás)

MEGJEGYZÉSEK

Minden nap, egyszerre egymásnak is ellentmondó, más és más híreket mondanak. Most ezekből a kazlakból idézzük a rendőrség meséit. Tévében mutatták a fegyvereket. Ennyi nap után, teljesen rossz megvilágításban, de alatta mondták a hazug szöveget. Állítólag az egyik férfi Izraelben is járt. Hoppá! Ő lenne a cigányrasszista? Emlegettek már szerződéses katonákat, zsinagóga gyújtogatást 1997-ben, mondták hogy a két férfi ott volt a hat gyilkosságnál, nem tudni mi van a másik két férfial, a szomszédok, ismerősök minden elfogottról jó véleménnyel voltak, a debreceni kocsmáros minden nap röhögve mesél újabb történeteket a tévében, ő az akinél lefogták a gyanusítottakat. Beszélnek náci tetoválásokról, másik hírben indiai jeleket emlegetnek, azzal jöttek, hogy a DNS alapján kettőnél már azonosítottak. Ennyi hazugságot összehordani nem kis teljesítmény.

KÉRDEZZÜK AZ ÁVÓS RENDŐRSÉGTŐL:

Ha a valódi tetteseket fogták el – mert ezt híresztelik -, akkor miért nem közlik nevüket és képüket? Miért? És miért titkolóznak? Mi tudjuk a választ. Ez az egész cirkusz a kormány által megrendelt cirkuszok részét képezik, hogy a valós magyarüldözésekről, a Jobbik és a Gárda elleni erőszakról és mindennapos jogsértésekről eltereljék a figyelmet. A zsidósajtót, a rendőrséget, a kormányt és a hírközlést egy egybeforrott hazugságcsomagnak kell felfogni.