2009. augusztus 25., kedd

AUGUSZTUS 26 – EZ BIZONY A ZSIDÓK SZÖVETSÉGE

Minél jobban elhallgatták a médiumok, annál hevesebben fogják majd fasisztázni, nácizni, szélsőségesezni azok, akiknek a magánérdekeit veszélyezteti a záró ünnepségen felolvasott Kiáltvány, illetve a társadalmi vitára bocsátandó - a történelmi alkotmányossággal jogfolytonosságot kimondó - alaptörvény szövege. A Magyarok Szövetsége átlépte azt a Rubikont, amelyet eddig, (valószínűleg gyávaságból) egyetlen - magát érdekképviseletnek tituláló szervezet sem mert átlépni -, és ezzel leleplezte a hamis rendszerváltás folyamatát, s az ezt előkészítő politikai szereplőket. Megmutatta, hogy nem hajlandó a politikai pártoskodás nemzetellenesen megosztó bábszínházi mutatványában részt venni és a magyar politikai nemzetfogalom Deák Ferenc ez irányú gondolatai alapján - tehát mindenféle kirekesztés nélkül - valódi nemzetépítő tevékenységgel, a nemzeti érdekképviselet következetes vállalásával igyekszik a régóta szükségessé vált RENDSZERVÁLTÁST meg valósítani.Dr. Bene Gábor S. (Kárpáti Harsona) Kép: Dr. Bene

A Kárpáti Harsona magyaros neve ellenére, zsidószellemű oldal, Bene Gábor pedig a zsidószellem egyik kiválósága. Ő volt 2006 nyarán a Kossuth-téri színpad mindenese. Ő mondta meg, hogy kik azok a magyarok, akik nem léphetnek föl a színpadra, miközben minden zsidó szájtépőt fölengedett a színpadra. Persze akárcsak Vona Gábor, ő sem nevezi meg a zsidókat, hiszen ez a szervezet is a zsidók által lett kitalálva. Ehhez kellettek a sokakat megtévesztő népművészeti vásárok, bemutatók, külsőségek. A Magyarok Szövetsége nem politikai szervezet, semmilyen politikai súlya nincs. Közönséges szélhámosságról van szó, hogy a nemzeti érzésű magyarokat begyűjtse, lekösse és hamis igérgetésekkel félrevezesse. Bene Gábor ugyanolyan nyögvenyelősen hozza fel példaként Deák Ferencet, mint annak idején Antall József. Benénél a „mindenféle kirekesztés nélkül” azt jelenti, hogy a hazai cionbolsevista hatalom átmentésén fáradoznak. Ehhez persze a magyaroknak lesz még egy-két szava, erről megnyugtathatjuk a Bene-féle képmutatókat és hamisítókat.

POSTA IMRE IS BESZÁLLT

A ZSIDÓK KÖZÉ

Az alábbi zsidó oldalon egy újabb nevetséges szerveződés próbálja a magyarokat meghülyíteni:

http://vaniliaone.blogspot.com/2009/08/nok-nemzetert-felhivas.html

Elég csak megnézni a beszédes névsort – melyben egy szeptemberi gyűlésre toboroznak -, hogy láthassunk a zsidóbérenceket. Kik állnak a háttérben? Ott vannak a támogatók reklámjai: Kurucinfo, Kárpáti Harsona és Bene Gábor szélhámos kétszemélyes szervezete. Pörzse Elvtárs, a kommunista pártállami tévéből érkezett a mostani cionista ECHO-TV-be. Rozgics a Magyar Világ című zsidólap főszerkesztője, Posta urat nem kell bemutatni. Az ilyen zsidó propaganda csak a magyarok megfélemlítésére, becsapására szolgál.
Horváth Márta (Vanilia), egy magyar édesanya
Fővédnök: Posta Imre
Felszólalnak:
(A felszólalók még szervezés alatt!)
Csath Magdolna, Morvai Krisztina,
Rozgics Mária, Sárdy Barbara,
Ifj. Hegedűs Lóránt, Kovács Enikő,
Horváth Márta, Vörös Jolanda,
Sinkovics Vitai András, Szikora Róbert,
Posta Imre, Pörzse Sándor
Szervező: Horváth Márta