2009. augusztus 22., szombat

AUGUSZTUS 22 – KONCEPCIÓS VÁDAK




AZ ELFOGOTTAK NEM CIGÁNYGYILKOSOK VOLTAK



Amit a rendőség nem tudott kiszinezni, azt megteszi a zsidó Bors. Vajon hány hónapig kell arra várni, hogy a rendőrség közzéteegye a gyanusítottak fotóit? A kérdés azért jogos, mert kisebb tyúktolvajok képét még a rendőrség honlapjára is fölteszik, de ilyen nagyjelentőségű ügynél ez elvárható lenne. Ezek az elfogottak megint nem a valódi gyilkosok, csak a rendőrség koholmányai, mivel a valódi cigánymaffia gyilkosait nem akarják elfogni. Az első hírekben tetoválásokat emlegettek, aztán ezt is visszavonták. A lefoglalt fegyverek, tárgyak képeit miért nem teszik közzé?

Az elfogottak között vannak olyan személyek is, akik a 90-es években részt vettek a debreceni zsinagóga frigyszekrényének felgyújtásában. A kopasz, kigyúrt férfiak a Szálasi Ferenc rohamcsapatáról elnevezett Keleti Arcvonal Bajtársi Szövetség nevű szervezet tagjai. Egyikük egy nagy horogkereszt tetoválást visel. A gyanúsítottakat a fővárosi Aradi utcába, a Nemzeti Nyomozó Iroda helyiségeibe vitték kihallgatásra. Köztük van Cs. István is, aki védője szerint tevőlegesen nem vett részt a gyilkosságokban, ugyanakkor voltak bizonyos információi, amikkel segíthette volna a nyomozást. Hozzátette: úgy tudja pillanatnyilag, hogy Cs. István „kishal” ebben az ügyben. Egy másik gyanúsított védője ügyfeléről csak annyit mondott: tanúként állították elő, de később meggyanúsították. Szerinte a férfi azért került a rendőrség látókörébe, mert „magyarkodó”. Ám ha kiderül róla, hogy tevőleges része volt a romagyilkosságokban, akkor nem vállalja tovább a védelmét. K. István és K. Attila testvérek, ők is az őrizetbe vettek között vannak. Korábban a rendőrség is sejtette: elképzelhető, hogy az elkövetők között rokoni kapcsolatban állók is találhatók.(borshu,aug.22)


SEMMI BIZONYÍTÉK NINCS

A (Népszabadság) napilap szombati száma arról ír, hogy az egyik előállított, K. István erős testalkatú, a feje kopaszra borotvált, karján pedig tetovált horogkereszt található, ahogyan több társán is hasonló jellegű tetoválások vannak. A társaságból többen is szélsőséges nézeteket vallanak, vagy "összehozhatóak ilyen jellegű internetes portálokkal". A házkutatások során többi közt fegyverek, hozzájuk tartozó töltények, térképek, útvonaltervek kerültek elő - áll a cikkben. A Magyar Nemzet úgy tudja, a nyomozók egy terepjárót is lefoglaltak. Hasonló információi vannak az Indexnek. A hírportál azt írja: a gyanúsítottakat hosszabb ideje megfigyelték, és több terhelő bizonyítékot is találtak náluk, például terepjárót és sörétes fegyvert is. A Hajdú online szerint nem csak a Perényi 1 nevű klubban jártak a terrorelhárítók és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai csütörtök hajnalban, hanem a felette található Karaoke bárban is. A haon.hu is úgy tudja, hogy a rendőrök által elvitt férfiak közül ketten, K. István és K. Attila testvérek. Az internetes lapnak a két szórakozóhely bérlője, Barabás Zoltán úgy nyilatkozott: alkalmi munkavállalóként, rendészeti feladatokat láttak el azok a férfiak, akiket a rendőrök péntekre virradóan elfogtak. Mint mondta, soha semmiféle negatív visszajelzést nem kapott róluk. (fn,aug.22) Kép: a debreceni kocsma előtt
HOGY IS VAN EZ?
Jó másfél évig, az ország különböző falvaiban megölnek 6 cigányt és akkor az állítólagos tettesek teljesen nyugodtan dolgoznak egy debreceni pince-kocsmában? Miközben a tévében minden nap emlegették az üldözésüket és a 100 milliós vérdíjat is hallhatták, de ők ezeken a híreken egy cseppet sem izgultak, hanem tovább dolgoztak a debreceni kocsmában, teljesen hivatalosan, akikről a tulajdonosnak sem volt semmi rossz véleménye és semmi gyanúsat senki sem vélt róluk senki. Miközben közel egy évig a rendőrségi hírekben üldözik őket. Hogy lehet ez? Ez úgy lehet, hogy akiket most elfogtak, azoknak semmi közük nem lehet a 6 gyilkossághoz.