2009. augusztus 24., hétfő

AUGUSZTUS 24 – MÁR CSAK EZ HIÁNYZOTT


Országgyűlési határozatban adna határidőt a kormánynak a házelnök arra, hogy törvényt alkossanak a kisebbségek parlamenti képviseletéről. Szili Katalin szerint az Országgyűlés őszi ülésszakán elfogadhatják a határozatot. A Nemzeti és Etnikai Kisebbségek Fórumának ülése után arról is beszélt, hogy a szervezet ajánlására a 2011-es népszámláláson olyan válaszokat is gyűjtenének, amelyek összehasonlíthatóak lennének a 10 évvel ezelőtti népszámlálás nemzetiségekre vonatkozó adataival. (MR)


MEGINT CSALÁSRA KÉSZÜLNEK


Nézzünk vissza hat évtizedet. A Rákosi és a Kádár-rendszerben csak magyar állampolgárok voltak, hivatalosan sehová nem írták be a származást. Pedig ez a legfontosabb kérdés. Azért sem feszegették akkoriban ezt az ügyet, mert akkor mindenki számára világossá vált volna, hogy zsidók vannak uralomon Magyarországon. Rákosi alatt a zsidó szót nem volt szabad kimondani, csak izraelita „vallásúakról” írtak. Miközben A VALLÁSNAK SEMMI KÖZE A SZÁRMAZÁSHOZ. A Kádár-rendszer hatvanas éveiben fölfedezték a cigányokat, mert sokan dolgoztak építkezéseken és munkásszállásokon is sokan voltak. Inkább a 70-es évek elején elkezdtek filmeket csinálni a nyomorban lévő cigányokról és oda jutott a kommunista párt, hogy kedvezményes lakásokat adtak nekik és a sajtóban megjelent a cigány szó egyre gyakrabban. Ez az igazságtalan intézkedés már akkor is óriási feszültséget szított a társadalomban, hogy az állam miért kedvez a cigányoknak? Ám a zsidó szót akkor még sehol sem írták le és kimondani is tilos volt. Ha valaki ezt megtette volna, akkor „fasiszta” bűn miatt eljárást indítottak volna ellene. Miközben a tévékben és kabarékban csak zsidó pofák röhögtek a magyarok képébe. Aztán a 80-as évek elején a Mozgó Világ című zsidó-kommunista lap elkezdte feszegetni a zsidókérdést, amit aztán az Élet és Irodalom című 100%-os zsidólap tovább ragozott. Ez folyt 1989-ig, de mindig oda lukadtak ki bármilyen cikknél is, hogy a magyarok fasiszták voltak és a zsidók azok bírálhatatlan Szent Tehenek. A döntő fordulat 1989 után következett be, amikor téma lett a zsidókérdés, de ezt a zsidó lapok magyarellenes rágalmakra és uszításokra használták fel. Tehát a zsidók nálunk 1989-ben születtek meg. Addig rejtve voltak. Aztán jöttek a népszámlálások és üvöltöttek, hogy nem szabad senkinek a származását bejegyezni, mert abból aztán csak a gázkamrák következnek. Itt tartunk most. A cigányokat minden áron be akarják ültetni a parlamentbe. Igaz, eddig is ott voltak, csak két párt színeiben. Tehát volt képviseletük. A zsidók meg zsidóként sehol sem akarnak szerepelni. Ha holopénzeket kell fölvenni, akkor zsidók és a nácizmus üldözöttei, ha pedig be kell írni a származásukat, akkor letagadják zsidó mivoltukat. Pedig jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba. Ideje lenne megtudni pontosan a nemzetiségek pontos számarányát. És akkor nem lehetne üzletelni a származással, mint amit csinálnak immár húsz éve. Addig nem jutunk előre, amíg igazolványban nem szerepel mindenkinek a származása. A kevert származásúaké is.


MAGYAROK SZÁMÁRA
CSAK MAGYAROK
HOZHATNAK TÖRVÉNYEKET
EGYNEMZETISÉGŰ ÁLLAM VAGYUNK

Nem tartoznak a Magyar Nemzetségű családokhoz az idegen nemzetségű, etnikumú családok. Nem dönthet a magyarok sorsáról az EGYNEMZETISÉGŰ ÁLLAMBAN – mint amilyen a MAGYAR ORSZÁG - semmilyen idegen nemzetségű, etnikumú népség. Akkor se tartozik az ilyen népség a magyar nemzetséghez, ha annak hazudja magát. Akár azzal a szöveggel, hogy annak érzi vagy annak vallja magát. Akkor se tartozik hozzánk, ha azt hazudja, hogy vállalja a magyarok sorsát. Amúgy erre soha nem volt még példa történelmünkbe. Amikor a HAZÁT KELLETT MEGVÉDENI AZ IDEGEN ELLENSÉGTŐL, akkor ezek az állítólagos „magyarok” minden esetben a külső ellenség oldalára álltak. Ez volt 1848-ban, ez volt, 1918-ban, ez volt 1944-ben, ez volt 1956-ban és most is ez van. Ha ennyi „magyar sorsot vállaló” lett volna, mint ahányan ezt magukról állítják, akkor korábban nem lett volna nálunk szovjeturalom és ma sem lenne zsidóuralom.


IDEGEN SZÁRMAZÁSÚAK FIGYELMÉBE

Nem szólhatnak bele semmilyen, országunkat érintő ügyekbe!


Nem foglalhatják el a származásuk okán a magyarokat megillető állásokat, poziciókat!


Nem birtokolhatnak semmilyen ingó- ingatlan értékeket, mert minden, ami a föld méhében és a Kárpáthon területén található, az a Szent Korona Tulajdona! Tehát magyar tulajdon.


Nem telepedhetnek le idegen nemzetségű, etnikumú népségek országunk területén. Magyarország felett csak a Szent Korona ÚR-alkodhat, a szakrális beavatottján keresztül, aki CSAK MAGYAR TÖRZS-ből származhat.
(1hozzászólás)

A szerkesztő megjegyzése: Akinek ezek a magyar jogok nem tetszenek, azok máris ehúzhatnak nagy sebességel saját fajtájuk országába. Nem vagyunk befogadóország. Az idegen, bűnöző söpredék el lesz számoltatva. Ez képezi az új magyar rend első lépéseit. Az ősi magyarság közé:

NEM LEHET BELÉPNI


NEM LEHET FELIRATKOZNI


NEM LEHET BEJELENTKEZNI


NEM LEHET BEOLVADNI