2009. augusztus 27., csütörtök

AUGUSZTUS 28 - OLVASÓI ÜZENETEK






























A többi nyomdafestéket nem tűrő szöveget egyelőre nem tesszük közzé, mert úgy érezzük, hogy az azonos címről jövő fenyegetések közt valami ellentmondás lehet. Miközben az euro-polgárok minősítgetnek a felsőbbrendűségi tudatuk okán, aközben a legmocskosabb szövegektől sem riadnak vissza. (Képre kattintva nagyítva olvashatók a szövegek)








































HOZZÁSZÓLÁSOK

Mást nem tudok írni, mert sem neved sem arcod nem mered felvállalni. Olvastam egy szösszenetet "Posta Imre is beszállt a zsidók közé". Furcsa egy förmedvény. Vagy Győzike komplexusod van és nem tudsz olvasni vagy provokátor vagy a "Partizáninfóról". Ha valakinek a Nők a Nemzetért megnevezés zsidó propaganda azt valószínüleg nem anya szűlte csak egy sperma maradvány véletlen célbajuttatásának eredménye. Gondolom nehéz sorsú gyermekként inger szegény környezetben nőttél fel. Ha valaki sem az arcát sem a nevét nem meri felvállalni az bizony sok pszichológiai zavarral él együtt. Javasolnék egy jó pszichiátert, mert valószínüleg egyszerű kezelés már nem fog javítani rajtad. Próbáld végig olvasni Vanília blog bejegyzéseit és gyakorolj önkritikát mert ezen írásod után már mindenki tudja, hogy zs... provokátor vagy.
(1hozzászólás)


EURÓPA IS ÜZENTJEHUDA STÍLUSBAN
Nem értjük Házik úr heves kirohanását oldalunk ellen? Miért hozta ki ennyire a sodrából az, hogy egy olyan kiváló népnek a szellemiségéhez hasonlítottuk az ő oldalát, mint a zsidóság. Attól tartunk, hogy Házik úr sokat olvashat, csak nem eleget. Ugyanis oldalunkon, de más blogokban, nyomtatva is ezerszer megírtuk már, hogy a Szkíta, Hunnia, Turul, Árpád és hasonló nevek alatt futó hagyományőrző-népművészeti-íjász és egyéb üzletek és álnemzeti honlapok, nem a magyar szellemet és érdeket képviselik. Csak a vakok nem látják azt, hogy az összes ilyen álnemzeti, de zsidóérdekű oldal csupa-csupa magyar nemzeti jelképet használ fel álcázásul. Előttünk már a legnagyobb magyarok jó százötven évvel ezelőtt is megírták és tudatosították a magyarban, hogy a zsidó vehet fel bárói címet, rangot, vehet fel párducos kacagányt, de attól még zsidó marad.