2009. augusztus 30., vasárnap

AUGUSZTUS 30 – ZSIDÓKAT VÁDOLNAK CIGÁNYGYILKOSSÁGAL?



DADOGOTT A FŐRENDŐR
AMIKOR A HÍR-TV

A ZSIDÓ ELFOGOTTAKRA

KÉRDEZETT RÁ


A Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője cáfolta rádiónknak, hogy titkosszolgálatok vagy külföldi személyek állnának a romák elleni gyilkosságok hátterében. Petőfi Attila azt mondta, az elmúlt hetek híreszteléseit nem támasztják alá a nyomozás eddigi eredményei. Arról, hogy rasszista indítékállt-e a támadások mögött, Petőfi Attila továbbra sem kívánt nyilatkozni, mint mondta, megvárják a gyanúsítottak tanúvallomásait. A feszültség csökkentése érdekében nagyon fontos, hogy az érintett településeken az emberek bízzanak a rendőrségben, akik a polgárőrök segítségével próbálják fenntartani a rendet – közölte rádiónkkal a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője. (MR)

VÁRJUK A KIBUCOS HÍREKET

Reméljük, hogy az oknyomozó sajtó felkutatja a fővádlott izraeli kapcsolatait és származását. Mivel testvérpárról van szó, tehát két zsidót tart fogva a rendőrség. Most már csak azon törjük a fejünket, hogy ezek ketten miféle szélsőséges szervezetnek lehetettek a tagjai? 1995-ben zsidó gyújtogatott a debreceni zsinagógában? Várjuk a híreket....

HALLATLAN SZÉLHÁMOSSÁG

Most már művészi fokra emelték a hazudozásokat, hiszen ezzel az ingyenműsorral akarják elszórakoztatni a kifosztott, kirabolt, megfélemlített magyarokat jövő tavaszig, a választásokig. Immár több mint egy éve rasszista vádakakkal illették a cigányok gyilkosait, most meg kezdik visszavonni a rasszista vádat. Megvárják a vallomásokat? Arra pedig várhatnak, mert nem lesznek. Bízzunk a rendőrségben? Meghülyültek ezek? Tegnap különműsort kapott a cionrádióban az egyik cigány, akit a tarnabodi gyilkossággal vádoltak. Hárman voltak és nemcsak fegyvereket láttak náluk, hanem a lőpornyomokat is kimutatta náluk a rendőrség. Most felmentésüket kérik és kártérítést követelnek az államtól. Ez a cigány elmondta a rádióban, hogy az egyik cigánynő rokona vallott ellenük a rendőrségen, miszerint látta őket lefűrészelt csövű puskákkal.