2009. augusztus 22., szombat

AUGUSZTUS 22 – VÁRJUK A BIZONYÍTÉKOKAT

Az MTI információ szerint az elfogott Hajdú-Bihar megyei, 28 és 42 év között férfiak következő célpontja Nógrád megye egyik kistelepülése lett volna, ahol szintén a falu végén élő cigányokra akartak támadni. A rendőrség olyan térképeket talált a gyanúsítottak autóiban és lakásán, amelyeken a támadás célpontjául kiszemelt ház is be volt jelölve. Rendőrségi forrásból az MTI úgy értesült, hogy az egyik gyanúsított korábban hivatásos katona volt, ő szerezte be a gyilkosságokhoz használt fegyvert. A rendőrség három terepjáró autót is lefoglalt amelyek a gyanúsítottak tulajdonában voltak, és amelyeket a támadások helyszínein a helybéliek látni véltek. (MTI)

Egyelőre ott tartunk, hogy lassan szivárognak a hírek. A kocsmatulajdonosból viszont tévésztárt csináltak, aki csak mesél és mesél és mesél. Miért nem az elfogattakat mutatják? Még semmi bizonyítékot nem mutattak, de már azt is tudják hol akartak legközelebb támadni...Attól tartunk a rendőrség elmélete akkor fog összeomlani, ha vallani fognak az elfogottak. Ezek számát már lecsökkentették 6-ról 4-re.
A képen látható főkapitány ma azt mondta, hogy "megdönthetetlen" bizonyítékaik vannak, hogy a valódi gyilkosokat fogták el.....Várjuk ezeket a megdönthetetlen bizonyítékokat Budaházy Györgynél is!