2009. augusztus 30., vasárnap

AUGUSZTUS 31 – RENDŐRSÉGI ÜGY LETT


SZAPORODÓ KÉRDŐJELEK

Ezzel a címmel jelent meg az alábbi szöveg. Mi már az első perctől kezdve csak kérdőjeleket emlegettünk. Véletlen lenne ez, hogy az alább mellékelt biztonsági iratokat éppen a KURUCINFO tette közzé? Egyedül a Hír-Tv beszélt ezekről az iratokról és mutatták is ezeket. Tehát itt már régen nem elfogott gyilkosokról van szó, hanem a hivatalosok egymás közti szórakozásáról. Többek között ennek is köszönhető az, hogy Petőfi Attila sorra vonja vissza a korábbi állításokat. Innentől kezdve ez a cirkuszi műsor újabb fejezete kezdődik, de a két zsidó elfogottról még mindig hallgatnak.

Belső vizsgálatot rendeltek el a Nemzetbiztonsági Hivatalnál (NBH) azt követően, hogy a világhálóra került egy, a romagyilkosságokkal összefüggésben készült írásos anyag. A dokumentum szerint az egyik feltételezett elkövetőt már korábban is figyelték a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok, ám amikor fegyverek megvásárlásába kezdett, megszüntették a titkos adatgyűjtést. A másik gyanúsított állítólag a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) „titkos kapcsolata” volt. A feljegyzés – bennfentes információkkal rendelkező – szerzője kemény kritikával illeti Laborc Sándort, az NBH leköszönő főigazgatóját, majd felteszi a kérdést: kinek, illetve kiknek állhatott érdekében a romák körében elkövetett gyilkosságsorozat. Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága a soron következő ülésén foglalkozik az üggyel.(lanchidradio)
CIGÁNYGYILKOSOK NINCSENEK,
OKIRATMŰSOR VAN
Ma a rádió Déli Krónika első részében ellihegték, hogy most ezeket a bizonyos iratok a legfontosabbak, amelyeket egyelőre hamisítványoknak neveznek, de vizsgálják őket. Az már biztos, hogy a Kurucinfó benne van ebben a játszmában, ebben az össznépi hülyítésben, ugyanis nem véletlen, hogy éppen őket bízták meg ezek kiszivárogtatásával. Abban is biztosak vagyunk, hogy az álkurucok ezt a szennyes munkát nem ingyen végzik. A Kurucinfo képekhez hozzácsatolt szövege szintén ennek a mesének a része.