2010. január 4., hétfő

JANUÁR 4 - AMERIKAI TRÜKK - international issue

AMERIKA HÁTSÓ SZÁNDÉKA
Nem egyszer bebizonyosodott az, hogy különböző helyi háborúkat amerikai ügynökök terveztek meg, előre kitervelve. Újabban ez a nigériai terrorista aki repőlőt akart robbantani, egyre gyanúsabb. Az okos néger úgy akart robbantani, hogy előre lebuktatta magát. De ki lehet találni az összefüggéseket. Az okos amik kitalálták, hogy a négert Jemenben készítették föl. Kész! Máris adott az ötlet Jement terrorista állammá nyilvánítani. Miért pont Jement jelölték ki? Nem véletlenül, hiszen Iránhoz, Irakhoz és Pakisztánhoz a legközelebbi ország, ahol megvethetik a lábukat hosszabb távra. Ráadásul ott is gyenge a belső hatalom, ami külön kedvez az amiknak. Hogy Jemen mellett Szomáliában évek óta kalózok rabolnak el hatalmas hajókat, ez persze Amerikát nem zavarja. Azok jó terroristák. Igaz, hogy angol, olasz és egy sor más ország hadihajói már ott vannak és lövöldöznek a kalózokra évek óta, mégsem bírnak el velük. Ez is különös véletlen. Állítólag a kalózoknak csak kézifegyvereik vannak. Velük szemben meg hadihajók. Amerika egyetlen szóval sem itélte még el a kalózokat, akik nemzetközi vizeken rabolnak és gyilkolnak. Igaz több éve, éppen Amerika verte szét katonákkal az akkori szomáliai rendszert. Kép: Amerika felvonulási területei
HOZZÁSZÓLÁSOK FÓRUMBAN

Beszervezték a fickót. Indok kell a háborúra Jemen ellen. Szemét terrorista amcsik. Mindegy ki ellen, csak legyen háború!
- - -
Ezen az alapon Angliát is meg lehet támadni. Csak annyit kell beleírni a nigériai diák vallomásába, hogy Angliában lépett először kapcsolatba egy terrorszervezettel .
- - -
Meddig tartható még fenn a "terrorizmus" mint ellenségkép? Meddig lehetséges szándékosan félelmet kelteni, hogy támogatást nyerjenek a rablóhadjárataikhoz? Meddig tűri a szabadságot és békét szerető amerikai nép, hogy hülyítsék, és a nevében más népeket igázzanak le, fosszanak ki, országokat bombázzanak le? Hiszen már a WTC elleni támadásról is kiderült, hogy a CIA-nak több köze van hozzá, mint az Al-kaidának! Irak megtámadását illetően már félig be is ismerték, hogy hazugságokra épült - nem téves, hanem szándékosan hamisított jelentésekkel vezették félre a világ közvéleményét. Most ugyanezt próbálják eljátszani Irán esetében is.Nem mostani trükk ez: hiszen Pearl Harbor megtámadásáról is tudtak előre, sőt, úgy néz ki, egyesek elő is segítették (szándékos tétlenség elmélete). Ugyanis az amerikaiak többsége nem akart háborút.
(kitekinto)