2010. október 1., péntek

OKTÓBER 1 – AMERIKAIAKNAK ELEGÜK VAN A ZSIDÓSAJTÓBÓL

EZT IS ELHALLGATJÁK NÁLUNK
A Gallup közvélemény-kutatása alapján ± 4 %-os hibahatár mellett szeptemberben kérdezték meg az amerikai felnőtteket. Közel 63 százalékuk elfogultnak tartják a tévéket és a politikai hírügynökségeket! A jelentés továbbá hozzátette, hogy a közvélemény-kutatás szerint az Egyesült Államok kormánya iránti bizalom sokkal kevesebb a korábban mérteknél. A Gallup szerint a kérdezettek 75 százaléka nem bízik az újságokban, 78 százalékuk televíziós híreknek sem hisz már. Szakértők szerint az elmúlt két évtizedben ilyen bizalomvesztés még nem történt. Az eredmények azt is tükrözik, hogy emelkedik az alternatív média-és internetes hírforrások olvasásának a száma, amelyek gyorsan szaporodnak és egyre népszerűbbek az amerikaiak körében (presstv alapján)
BEZZEG MAGYARORSZÁGON
Itt aztán az ősszes zsidó közvéleménykutató cég kussol és hallgat, hogy mi a véleményük a magyaroknak a zsidósajtóról? Nálunk sajnos egyenkoszt van egyencsajkában, semmiféle más véleményt nem olvasni és nem látni, az internet csekély kivételével, de ezt az olvasóknak is alig 10 %-a ha tudja olvasni.
KIFELÉ A ZSIDÓÁVÓSOKKAL A MAGYAR RÁDIÓBÓL!
1956 óta nem volt arra példa, amit ma a cionrádió elkövetett! Ezt föl kell jegyezni! A 10 és 12 órás hírek előtt nagy bánatosan és sértődötten beolvasták a cionrádió szövegét, ami szerint kénytelenek a Jobbik fizetett reklámját leadni, de csak – kiemelték – a Legfelsőbb Bíróság végső döntése alapján. Ilyen undorral még kevés hírt olvastak föl, mint ezt a Jobbik-reklámról....