2010. január 1., péntek

JANUÁR 1 – LOPAKODÓ ALKOTMÁNYOZÁS

ZSIDÓK AKARNAK
MEGINT ALKOTMÁNYOZNI
A Szent Korona Szövetség elnöke, vitéz Kiss Imre (képen) a Mátyás templomban a szövetség emlékérmével kitüntette Dávid Ibolyát, az MDF elnökét. (MN)
A Szent Korona Szövetség kezdettől fogva zsidók és zsidóbérencek gyűlevész társasága, most legalább ez nyíltan kiderül sokak számára. A Mátyás- templom plébánosa hosszú szövegben tiltakozott az ellen, hogy ott ilyen pártkitüntetést adtak át, amelyben kijelentette, hogy a templom erre nem adott engedélyt és becsapták őket. Kép: zsidóbérencek a Mátyás templomban

FIDESZ FŐZI KI AZ ÚJ ALKOTMÁNYT
GARANTÁLTAN ZSIDÓ SZAKÁCSOKKAL
Senki se csodálkozzon majd azon, ha a Fidesz tavasszal bejelenti az új Szent Koronás alkotmányt. Ennek előkészületei évekig folytak, de most jött el az idő arra, hogy a zsidóbűnözők a Fidesz segítségével tisztára mossák magukat. Ehhez is kell – többek között – az új alkotmány. Pár napja a szintén Fidesz-támogató zsidó, Fritz Tamás politológus nagy gőzzel azt fejtegette a tévében, hogy már készül az új alkotmány szövege, amiben a Szent Koronára fognak hivatkozni. Kijelentette, hogy társadalmi szervezetek számára vitát biztosítanak a szövegről és a végén népszavazással akarják elfogadtatni Orbán Viktor és a jehudák alkotmányát. Nagyon valószínű, hogy ennek a hamis szövegnek a gerincét az a könyv fogja képezni, amit a rókaképű Lezsák Sándor (egykori MDF-es) parlamenti alelnök elfogadott a könyv szerzőjétől, Zétényi Zsolttól és elhelyezték az országgyűlésbe. Zétényi Zsolt volt a 80-as évek elején elsőként engedélyezett Bajcsy Zsilinszky Emléktársaság egyik vezetője. Ez volt az első olyan társadalmi-politikai szervezet, amelyet a kommunisták engedélyeztek. A kommunista pártállamban kedvezményezett jogász a rendszerváltás óta „nemzetivé” lényegült át. Akinek van lehetősége mindenképpen leplezze le ezt a lopakodó zsidó alkotmányozást, aminek a valódi Szent Korona Törvényhez semmi köze nincs. Sem tartalmában, sem szellemében. Itt az új alkotmány arra szolgál majd, hogy a zsidóbűnözőket ne lehessen felelősségre vonni és az idegen bűnözőket hatalomba lehessen tartani, valamint Magyarországot idegen bűnözőkkel akarják feltölteni. Erről van szó.