2010. január 8., péntek

JANUÁR 8 – KÖZELEDIK A HOLOCIRKUSZ - international issue

HOLOCIRKUSZ KÖZELEDIK
JANUÁR 27-ÉN MÁR TOMBOL AZ ŐRÜLET

Tegnap a cionrádió bejelentette a szenzációs hírt, miszerint az ellopott betűket már nem teszik vissza, ezek bekerülnek a múzeumba és helyette új betűket csinálnak a holoszanatórium bejárata fölé. Ezzel most már nullára csökkent az eredeti műtárgyak száma a holotelepen, kivéve néhány téglaépületet, amelyek akkor kaszárnyáként szolgáltak az őrségnek és személyzetnek. Minden más tárgy, utángyártott hamisítvány. Ha beütjük a keresőbe a holokauszt szót, akkor kijön kb. 66 millió találat, könyvek, filmek, színdarabok, képregények, szobrok, emlékművek, stb. Ha viszont a gulág szót ütjük be, akkor szinte semmi sem jön elő, sem képben, sem szövegben. A nemzetközi zsidóbolsevizmust még mindig nem itélték el, nemzetközi tárgyaláson. Éppen ideje lenne ezt Magyarországon elkezdeni.
1960-63 körül egy könyv jelent meg, melyben fényképekkel illusztrálták a zsidóbõrbõl készült lámpaernyõt és szappant. Mára ezt az anyagot eltüntették. Az az iszonyatos propagandahadjárat, amit nyomtak es nyomnak éjjel és nappal, könyvekben, filmekben,r ádióban és mindenütt. Most
mivel lanyhult az érdeklõdés, hogy fenntartsák a figyelmet, õk saját maguk provokálnak és õk rendezték az egész A-i cégtábla ellopását is. Ezek bármire képesek. Mint egykor a párizsi metrón egy zsidó lány horogkeresztet vésett magára. Rohantak a miniszterek szörnyülködni, de egy ügyes
rendõr leleplezte az egészet. Utána csend lett. A hülye csehek húzása a robbanóanyaggal, ez is lehetséges folytatása az Al-Kaidás gyerek bombáskisérletének. Erõsíteni akarják az ellenõrzést, mert félnek. Ugyanis az idõ amazoknak dolgozik. (1hozzászólás)

IDŐSZERŰ FELADATOK
A HOLOCSALÓK ELLEN
1 A zsidóknak kárpótlásként 66 évig fizetett trilliárdos összegeket (büntetőkamattal és annak kamatos-kamataival együtt) hány napon belül fizetik vissza Magyarországnak és Németországnak ?
2 A tudatos, előre megfontolt szándékkal kitervelt és félrevezetett nemzetségeknek okozott kárért indított pereket – gyorsított eljárásban - mikor kezdik meg a haszonélvező zsidók ellen ? Egy ilyen tárgyalás során a bíróság és a felperes csak a kárt elszenvedett nemzetség eredendő tagjai, leszármazottai lehetnek. A bűncselekményt végrehajtó és abból hasznot húzó zsidóság nem vehet részt ennek a nemzetközi ügynek a kivizsgálásában, döntésében, a teljes érintettsége okán, semmilyen szervezete nevében sem.
3 A holo-hazugságok terjesztőinek, a hamis dokumentumok kiagyalóinak, a hamis tanúknak és abban aktivan közreműködő összes személynek a nevén-nevezése elengedhetetlen követelmény az igazság feltárása érdekében. Tételesen fel kell sorolni minden olyan könyvkiadót, amelyek a hazugságmérget, a holomérget kiadták, sokszázmilliós példányokban. Tételesen föl kell sorolni azokat a zsidószervezeteket, amelyek a holoüzlettel és pénzbehajtással foglalkoztak Magyarországon és külföldön. Tételesen fel kell sorolni azokat a hazai kormányfelelősöket, akik a zsidóknak 1945- től kezdve 2010-ig anyagi, pénzbeli, vagy ingatlanbeli „kárpótlást” adtak – úgynevezett - „holoszenvedések” miatt.
(2hozzászólás)

ELSZÁMOLTATNI
A TERRORISTA VILÁGCSALÓKAT

60 éve követeli a világ, hogy BIZONYÍTSÁK BE dokumentumokkal a zsidó "áldozatok" létszámát, név, életkor, származás alapján. Ehelyett hoztak megfélemlítő áltörvényeket, egy sor országban, hogy erről beszélni sem szabad. Na, ezek után már azok is kételkedtek, akik eddig közömbösek voltak minden iránt. Ez nagyon nyomasztó lehet nekik. Ha beindul egy jól megszervezett nemzetközi per ellenük, akkor csupán 6 milliárd becsapott, kirabolt ember lesz a vádló. És akkor hová fognak menekülni? Ki fogja megvédeni őket? Ez utóbbi kérdések persze a magyarokat egyáltalán nem érdeklik. Minden nép viselje a felelősséget saját tettei miatt! Eddig csak a zsidókereszténységgel elhülyített magyar védte a rablógyilkosokat, mindenki más józanul – és jogosan - kivégezte a terrorista bűnözőket. Mostanra változott a világhelyzet. A legnagyobb utálat a világcsalók ellen szinte minden érintett országban tetten érhető. A nemzetközi igazságszolgáltatást várja ellenük nagyon sok ország. Hiába mézes-mázaskodnak a világcsalók, a patkányokat már szagról is felismerik. Magyarországon mindenki zsidómentes Magyarországot akar és ez hamarosan be is fog következni, mint derült égből a villámcsapás. Elég sok jel arra mutat, hogy a cion-globalista Amerika meggyengülése után nem folytathatják már azokat a terrorista módszereket, amit eddig elkövettek a világban és főleg Magyarországon. (3hozzászólás)