2009. augusztus 1., szombat

AUGUSZTUS 1 - SZELLEMI TERROR ERDÉLYBEN

ERDÉLYI ZSIDÓBŰNÖZÉS

Azt mindig is tudtuk, hogy az erdélyi zsidók semmivel sem különbek a hazai rágcsálóknál, de amit újabban tesznek az hallatlan gazemberség, tehát egyérteműen igazolja, hogy magyargyűlöletben és nemzetrombolásban ott is élen járnak. Főként a kolozsvári zsidók - akik a leggennyesebbek - de már más térségekben is igyekeznek minden magyar ügyet vagy lejáratni, vagy bomlasztani, vagy zülleszteni. Alább Toroczkai üzenet részlete az EMI-nevű zsidóvezetésű ifjúsági szerevezet hazaáruló vezetőihez.

"A megtörhetetlen, elveihez, hazájához és bajtársaihoz mindig hű Budaházy György pocskondiázása most, amikor a megszálló rezsim politikai börtönében raboskodik, ennélfogva megvédeni sem tudja magát, a leghitványabb tett. Ameddig őt a külvilágtól elzártan fogva tartják, mi pedig tehetjük, mindig meg fogjuk védeni a becsületét. Lehet minket utálni, kritizálni, de most össze kell zárni, legalább addig, amíg a hazafiak nem szabadulnak ki a rezsim börtönéből. Nem tudjuk elfogadni azt sem, hogy egy önmagát nemzetinek nevező szervezet éppen most, ebben a helyzetben - főleg külön kérés nélkül - akarjon elhatárolódni Gyuritól, ezért nem hagyhatjuk szó nélkül az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) július 22-én kelt közleményét sem. A Soós Sándor EMI-elnök aláírásával megjelent közlemény a szélsőliberális, SZDSZ-el kollaboráló Eckstein Kovács Péter (akit a táborba is invitálnak) előtt magyarázkodik. "

ZSIDÓK ÉS KOMMUNISTÁK

TETSZELEGNEK ERDÉLYBEN

A mai fiataloknak semmit se mond Gubcsi Lajos elvtárs neve. Ő egy vérkommunista volt 1989-előtt, a KISZ egyik fontos meghatározó vezetője, amolyan mindenes. Gubcsi elvtárs a 90-es évek elején egy éles kanyart vett, úgy gondolta, hogy kommunista múltjára már senki sem emlékszik. Nos, Gubcsi elvtárs a KISZ KB egyik fővezére úgymond nemzeti akciókat szervez, persze saját nevéhez köthető múltját ezzel sem tudja feledtetni. A Képen éppen Erdélyben csapja be a magyarokat és kitüntetéseket osztogat. Egy hölgynek Árpád-díjat ad át, majd a másik képen az EMI vezető zsidónak, Soós Sándornak ad át Kossuth-szobor díjat. Ha van politikai pornográfia - a néhai Antall József kifejezése volt -, akkor ez az. Mondjuk ki nyíltan, hogy ezek az erdélyi zsidóbűnözők is felelősségre lesznek vonva. Eckstein elvtársról korábbi bejegyzésünkben már tettünk megjegyzéseket. Tehát ezek az erdélyi rágcsálók merészelik Budaházy Gyurit mocskolni és rágalmazni. Miért? Mert ezek, a hazai cionbűnöző hatalommal egy húron pendülnek. Íly módon pedig a román politikai ellenségeink malmára hajtják a vizet. Minden zsidóbűnözőt le kell leplezni.