2009. november 12., csütörtök

NOVEMBER 12 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

HA NINCS JÁRVÁNY
AKKOR MIÉRT A HISZTÉRIA?

Tegnapelőtt azt mondták, hogy félmillió embert már beoltottak, ma meg azt írják, hogy 1 milliót oltottak be. Tehát két nap alatt annyit oltottak be, mint előző két hónap alatt összesen? Ez teljesen hihetetlen. Egészen eddig, több hónapig azt mondták, hogy jön a járvány Magyarországra és már itt is van, siessünk oltani 4 millió embert. Ma meg azt mondja a Luciferfejű, hogy nincs járvány Magyarországon. Ha van bűnözés rémhírterjesztéssel, akkor ez az. Hiszen a legnagyobb nyilvánosság előtt tévesztik meg, állítólagos szakemberek, állami hivatalnokok az embereket. Több hónapig azzal dicsekedtek, hogy legyártattak 4 millió adag vakcinát, most meg hiány van és nem kapható. Több hónapja azt mondták, hogy a vakcina teljesen biztonságos, minden engedélyt megkapott és nemzetközileg is elfogadott. Most meg a héten azzal jöttek elő, hogy a WHO is elfogadta a magyar oltóanyagot. Hogy lehet az, hogy állítólag ugyanaz a vírus terjed a világban, miközben ahány ország, annyiféle összetételű oltóanyag? Egyáltalán nem számolnak be a tévék arról, hogy a cigányfertőzött megyékben a cigánygyerekeknél és felnőtteknél hogy állnak az oltással? Erről a cigányvezetők is mélyen hallgatnak. Arról sem hallunk, hogy a zsidóiskolákban mennyire rettegnek a járványtól?

SZÉP AZ ŐSZINTESÉG

A közismert rádiós-tévés ripacs, Fiala János kijelentette az ATV-ben, hogy „Én egy gyáva zsidó nyúl vagyok.”

JÓ EBÉDHEZ SZÓL AZ IMREKERTÉSZ

Az elhíresült Sorstalannak ebéd utánra időzítették gázkamrás emlékeit, a rádióban. Maga a Nobel-díjas Sorstalan olvassa fel teljesen rossz magyarsággal egyik holoregényét, folytatásokban. Egyébként is az elmúlt hetek csak róla szóltak. Egy német lapban újra mocskolta népünket és országunkat – ez nála menetrendszerűen jelentkezik minden évben többször is- , majd különműsorok mentek arról, hogy az egyébként németzsidó lap, meghamisította a szavait. Imre Kertész 14 évesen járt Auschwitzban, s ezekre így emlékezetett vissza: „Hölgyeim és uraim! Parancsoljanak a gázba fáradni.” Azt nem mesélte, hogy ezt látta vagy csak hallotta? Szépen elmesélte, hogy sorstalan társai amikor a fürdőbe mentek nagyon kedvesek voltak velük a németek és még szappant is nyomtak a kezükbe és ők a gyanútlan zsidók azt hitték valóban fürdeni mennek. Ám a csapokból nem víz jött, hanem gáz. Ennek részleteiről már hallgatott és arról az elterjszett rémmeséről is, hogy a németek a zsidókból „szappant főztek”. Akkor azt a szappant adták a zsidó foglyok kezébe, amit belőlük főztek?

SZENNYLAPOK HELYZETÉRŐL

A rádió azon kesergett, hogy egyre kevesebb lapot vesznek már az emberek. Hogy miért? Az kiderült az eladási statisztikákból. Első helyen vezet a Blikk nevű szennylap, utána a női mocsoklapok jönnek, majd végül a kommunista megyei lapok. Ezért ilyen agymosottak a népek nálunk. Kiderült, hogy 1800 lapkiadó van nálunk. Ez első hallásra szépnek látszik. Valójában 4 nagy nemzetközi zsidócég bitorolja a hazai lapkiadás 80 %-át. Erről viszont nem szóltak semmit. A négy nagy céget még 1989-ben adta el a kommunista párt ezeknek.


NAGYFEJŰEK JÓSOLTAK

A Bolgár-féle nagyfejű társaság az ATV-ben azon kesereg már több alkalommal is, hogy a tavaszi választásokra igen kevesen fognak elmenni. Ez már előre látható. Azt is megjósolták, hogy hiába fog a Fidesz kormányt alakítani, a kirabolt államkasszával nem tudnak majd mit kezdeni és ebbe fognak belebukni. Azt már nem tették hozzá, hogy ebbe a bukásba ők is belesegítenek. A Jobbik esélyeit nem találgatták, de az biztos, hogyha a Jobbik ellenzékben lesz, egy sor Fidesz döntést támogatni fog. Hiszen a párt Nagyasszonya (Balóné) megmondta, hogy a „nemzeti fideszesekkel” tudnak együttműködni. Kép: Likud Viktor